Hae
Johanna Tolppola

Meidän Vappu

Meidän Vappu alkoi jo maanantaina heti aamulla, koska herra x:llä oli maanantai-ilta ja koko vappupäivä töitä. Tämän takia vietettiin vappua maanantaina aamulla ja aamupäivällä.

Herra x oli varannut meille Fazerin aamiaisen yhdeksäksi ja menimme koko perheen voimin sinne. Syötiin aamiainen siellä ja sen jälkeen lähdettiin kävelemään kaupunkiin. Oli kiva ilma ja ihmisiä oli vielä tosi vähän liikenteessä noin aikaisin. Ihana oli käppäillä rauhassa.

Käytiin ostamassa Theolle Spiderman-tikkupallo sekä iso hymynaama-foliopallo. Kävimme ostamassa myös serpentiiniä ja vappupalloja sekä kaupasta vappuherkkuja.

Aamupäivällä laitoin kotona pöydän koreaksi ja syötiin herra x:n kanssa vappuherkkuja ja joimme Vichyä kuohuviinilaseista, kun Theo otti powernapit. 😀 

Kun herra x lähti töihin, niin itse jatkoin matkaa keskustaan Theon kanssa näkemään kavereita. Ystävät olivat vuokranneet hotellihuoneen ja menimme sinne viettämään vaan aikaa. Kotona olimme jo kumminkin ennen seitsemää.

Vappupäivänä menin Porvooseen syömään Theon kanssa mun isän ja hänen puolisonsa luokse. Theo oli aika väsynyt, joten homma meni aika viihdyttämiseksi.

Muutama tunti oltiin siellä ja sitten lähdettiin pois. Kävin piipahtamassa myös äitini luona, jotta Theo pystyi jatkamaan uniaan. Hän nukahti autoon ja en millään halunnut häntä herättää. Kannoin kopan vain äitini luokse ja Theo sai jatkettua vähän päiväunia.

Kun Theo heräsi niin jatkettiin matkaa kotiin päin. Vein meidän auton herra x:n työpaikalle ja jatkoin julkisilla Theon kanssa kotiin.

Oli siis rauhallinen, mutta ihana vappu. 🙂 <3 Ystäviä ja perhettä on aina ihana nähdä.

Yksi kommentti

  1. Mami kirjoitti:

    Olet kyllä niin kaunis ja freesi näissä kuvissa! Ei uskoisi yhtään, että Theon kanssa olet valvonut enemmän tai vähemmän viimeiset kuukaudet ☺️ Itsekin olen 4kk ikäisen vauvan äiti ja pakko tunnustaa ettei minusta saa edes kilon meikkikerroksella lähellekään noin hehkeää mutsia.

    Ihanaa alkukesää teidän perheelle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *