Hae
Johanna Tolppola

Toivepostaus: Theon Lempivaatteet 2

Olen jo pitkään lupaillut tekeväni tästä aiheesta taas uuden postauksen. Tässä nyt kuvina Theon lempivaatteita. Tai siis mun mielestä ihanimpia Theon vaatteita. 😀 Silloin kun olin raskaana niin en löytänyt poikien vauvavaatteita oikein mistään. Ainakaan kivoja sellaisia. Nyt onneksi olen löytänyt kivoja poikien lastenvaatteita.

Olen muuten alkanut nyt pikku hiljaa hankkimaan hänelle myös kesävaatteita. Niistä voisin tehdä erillisen postauksen.

Tämä asu on Theolla todella usein päällä. Housut ja body on Polarn O. Pyret.

Rakastan näitä farkkuja! Ne on Zarasta. Body ja hattu on H&M.

Tämä poliisiauto-body on Theolla myös usein päällä. Se on NameItistä.

Adidaksen kokoasu on myös kovassa käytössä. Varsinkin noita housuja olen käyttänyt hänellä todella paljon.

Tämä GAP:in body on myös musta aivan ihana. Se on Zalandosta.

Tämä Pikku Kakkosen body löytyi Prismasta.

Tämä asu on KappAhlista. Housuja ja bodya olen käyttänyt myös muiden vaatteiden kanssa. Nämä vaatteet on kyllä kovassa käytössä.

Tässä on juuri ne Adidaksen housut ja KappAhlin body. Lippis on H&M.

Mun rakas muhku. <3 <3 Tässä on myös GAP:in body Zalandosta ja lippis on H&M.

Tässä on perus musta H&M body. Housut on NameIt.

 

8 kommenttia

 1. Mirja kirjoitti:

  Hei! Pauliinan postaus on nostattanut keskustelun, joka koskettaa hyvinkin sinua. Miksi ihmeessä yleensäkin kirjoitat FITFASHION- blogisivustolle LAPSESTASI???? Onko hän jotenkin erityinen?? Juu, varmaan erityinen sinulle, mutta kirjoita hänestä vaikka Vauva.fi- sivustolle, älä tänne TREENAAMISTA koskevalle sivustolle. KIITOS!!!! Katsos, meillä monella muillakin on lapsia, mutta jos haluamme lukea TREENIIN liittyviä postauksia, sinun blogisi ei todellakaan kuulu tänne…kaikella kunnioituksella: siirry muuhun blogiyhteisöön, jossa löydät kohdehenkilösi.
  Toivottavasti Fitfashionin ylläpitäjät myös lukevat tämän kommentin ja alkavat toimenpiteisiin puhdistaen bloggarien kirjoittaman sisällön ja karsimalla ”Diibadaaba”- bloggarit. KIITOS!!!!

  • johannavaris kirjoitti:

   Moikka! Kiitos kommentista. Pauliinan postaus ei mielestäni koske minua. Meillä on mielestäni todella hyvä yhteishenki bloggareiden kesken. Pauliinaa en ole itse koskaan valitettavasti henkilökohtaisesti vaan tavannut. Fitfashionissä kirjoittaa moni muukin äiti minun lisäkseni. Kyllä pääpaino kirjoituksissani on toki vanhemmuus ja lapsiarki, mutta kyllä kirjoituksia löytyy myös itse treeneistäkin. Paljon kirjoittelen lukijoiden toiveita kuten tämäkin kirjoitus oli. Jos lukijat toivovat lisää treenijuttuja niin tottakai niitä saa lisää. Moni lukija on kumminkin osoittanut kiinnostuksen myös vauva-arkeeni. 🙂

 2. Nina kirjoitti:

  Voi luoja mikä kommentti. Minä toivoin tätä ja ihanaa että jaksat aina vastata ja tehdä toivepostauksia. ❤️ Kukaan jaksa pelkkiä treenipostauksia! Mikä pakko on lukea näitä jos ei kiinnosta! Surullista!

 3. Heidi kirjoitti:

  Mä tykkään kun fitfashion portaali on niin monipuolinen ja löytyy laidasta laitaan perhejutuista ja vauvoista treenamiseen ja hyvinvointiin? jatka samaan malliin Johanna, ihana lukea sun ja Theon jutuista?

 4. Tinde kirjoitti:

  Ihania vaatteita! ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *