Hae
Johanna Tolppola

Miten Theon Syömiset Sujuu + 4 H Lastenklinikalla

Olen saanut nyt paljon kyselyitä, että miten Theon syömiset on nyt sujuneet. No voin kyllä sanoa, että tosi hyvin!

Hänen herkkua on puuro, jota annan aina aamuisin ja iltaisin. Voisi syödä sitä vaikka miten paljon. On kyllä ihana nähdä miten toinen oikein nauttii siitä mausta.

Liharuuat ja kasvissoseet ei vielä ole kauheaa herkkua, mutta syö silti. Maistelee ja irvistelee aluksi, mutta kyllä hyvin syö sitten kun makuun pääsee. Ollaan maisteltu todella paljon eri makuja.

Hedelmäsoseet on taas todella kovassa huudossa. Tykkää selvästi todella paljon niistä.

Olen nyt pikku hiljaa nostanut ateriakertoja sekä ruokamääriä. Eilen meni kerralla jopa yksi kokonainen pilttipurkki (se pienempi).

Nyt kun Theolla on flunssa ja kurkunpään tulehdus, niin ruoka ei oikein maistu. Ei edes puuro.

Olin tosiaan maanantaina Theon kanssa 4 tuntia päivystyksessä. Menin oman ihottuman tsekkiin yksityiselle ja pyysin samalla heidän kuuntelemaan Theon keuhkot, koska Theo oli flunssaisen oloinen. No sieltähän kuului röhinä ja saimme lähetteen Lasten klinikalle.

Lasten klinikalla Theon kuume nousi ja ei taittunut lääkkeelläkään, niin jouduttiin olemaan siellä niin pitkään, että lääkkeet tehosi kunnolla. Hänellä oli vähän koholla tulehdusarvot. Epäilivät myös RS-virusta, mutta eivät sitä testiä ottaneet jostain syystä. Räkää imivät letkulla nenästä ja siitähän kauhea huuto, kuten myös verikokeista.

Oli kyllä todella raskas reissu niin mulla kuin Theolla. Neljä tuntia häntä kantelin edes takaisin, kun oli niin itkuinen. Mullakin on keuhkoputkentulehdus ja omakin olo oli aivan jäätävän huono. Kyllä itsellä ihan itku pääsi kun päästiin kotiin, ihan vaan siitä väsymyksestä ja huonosta olosta.

Toinen on ollut välillä ihan reppana, mutta onneksi välillä ihana nauravainen itsensä. Hedelmäsoseita on nyt sitten saanut alas, mutta ei muuta maidon lisäksi.

Tarkoitus olisi nyt nostaa ateriamäärät viiteen tämän viikon aikana. Katsotaan saadaanko, jos Theo on vielä kipeänä. On kyllä kauhea katsoa kun toinen on pipi.

4 kommenttia

 1. Emmi kirjoitti:

  Vieläkö imetät vai saitko imetyksen lopetettua kuten suunnittelit? 🙂

  • johannavaris kirjoitti:

   Moikka! Kyllä vielä imetän. Saa nyt nähdä milloin sen lopetan kun on se vaan niin helppoa jotenkin. 🙂

 2. Vilma kirjoitti:

  Teetkö soseet itse? 🙂

  • johannavaris kirjoitti:

   Moikka! En itseasiassa tee. (Tunnen kyllä piston sydmmessäni).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *