Hae
Johanna Tolppola

Meinasi Herra X:n Kisat Jäädä Välistä

Perjantaina olin siellä Lapsimessuilla, joista aikaisemmassa kirjoituksessa kerroinkin. Lapsimessuilta menin kotiin, koska herra x oli vapaalla. Hänellä oli perjantaina Fitness Classic -kisojen rekisteröinti klo 16.30 ja klo 18 rusketus kisoja varten.

Meillä oli suunnitelma, että lähden samaan aikaan kun hän vaunulenkille meiltä Hakaniemeen ja käyn siellä kahvilla ja sitten mennään samaa matkaa kotiin. No kaikki ei mennyt kuten piti. Olin kävellyt Hakaniemeen ja saanut Theon nukkumaan vaunuihin. Menin kahvilaan nauttimaan omasta hetkestä: kahvi ja pulla. Kerkesin ottamaan yhden haukun pullasta ja huikan kahvista kun herra x soittaa.

Hänen kilpailuasunsa eli semmoiset pikkuriikkiset alushousut vai miksi niitä nyt kutsutaan, niin ei ollut mennyt tuomareille läpi. Ne tosiaan pitää aina kilpailua ennen hyväksyttää tuomareilla, jotta pääsee kisaamaan. Hänellä on ollut tämä sama alaosa kaksi kertaa aikaisemminkin ja silloin on mennyt läpi. Tuomarit olivat sanoneet, että niiden sivut ovat liian ohuet.

X:llä oli tässä vaiheessa noin 2 h aikaa ratkaista tilanne, koska klo 20 mennessä housut pitää mennä hyväksyttämään uudelleen. Jos asia ei ratkea, niin hän ei pääse kisaamaan.

Ajatelkaa, miten pienestä voi olla kiinni. Hän on treenannut kisoihin pari vuotta ja dieetannut 6 kuukautta ja sitten oli lähellä, ettei pääse edes kisaamaan housujen takia. Huh.

No minähän jätin puhelun jälkeen pullan ja kahvin siihen ja rupesin selvittämään mikä ompelija on auki perjantaina klo 19 asti. Ei muuten ollut kuin yksi, jonka löysin.

Herra x tuli hakemaan minut ja Theon Hakaniemestä ja lähdettiin Jätkäsaareen ompelijalle. Theohan se heräsi sitten kun siirrettiin vaunuista turvaistuimeen ja voitte kuvitella sitä huudon määrää kun toinen joutui heräämään. Kyllä säälitti.

Ompelijalla oli kyllä mieletön palvelu. Ompelija ratkoi housuista sivut auki ja ompeli reunat siistiksi. Hänellä oli kyllä muita hommia ja tämä oli täysin ylimääräinen työ, mutta silti teki sen. Oltiin superkiitollisia. Tällä saatiin sivuille 1 cm lisää kangasta. Tässä vaiheessa x oli jo tunnin myöhässä rusketuksesta.

Tästä sitten takaisin tuomariston luokse ja onneksi housut meni sitten vihdoin läpi. Tämän jälkeen mentiin sinne rusketukseen ja jonoa oli sen verran, että lähdin Theon kanssa bussilla kotiin. Herra x tuli sitten autolla perästä.

Oli muuten aikamoinen episodi. Ohhoh. Mutta loppu hyvin, kaikki hyvin. Kirjoittelen erikseen miten kisapäivä meni. 🙂

Yksi kommentti

  1. Nina kirjoitti:

    Hei. Tee jo pian lempi theon vaatepostaus ??

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *