Hae
Johanna Tolppola

Mitä Lähti Mukaan Lapsimessuilta

Olin Theon, ystäväni sekä hänen lapsensa kanssa perjantaina lapsimessuilla. Nämä oli mun ensimmäiset lapsimessut. Mentiin heti klo 9, jottei olisi niin paha ruuhka.

Siellähän oli vaikka mitä, mutta itse en ihan mielelläni osta mitään kalliita vaatteita Theolle, koska ne menee niin nopeasti pieneksi. Eli siis ollut yksi niistä, jotka olivat jonottamassa Gugguun vaatteita. :D. Toki ne varmasti saisi myytyä jälkikäteen, mutta en ole ikinä ollut kauhean innoissaan fb-kirppis/kirppis-hommista. Ei vaan ole mun juttu. Omistan kyllä yhden Gugguu-haalarin, jonka olen saanut lahjaksi, mutta en yhtään tykkää siitä. Theo on pitänyt sitä tasan kaksi kertaa ja jokaisen kerran jälkeen hän on aivan mustan nukan peitossa.

Yritin katsella, jos messuilla olisi ollut Mutsyn rattaisiin istuinosaa, mutta en sellaista sieltä löytänyt. 

Mukaan lähti Laalaa Living:in pupuritilä, smoothie-pusseihin korkkeja, Theon leikkitilaan paperipussi sekä Valion Onnipuuroja. Kävin myös moikkaamassa Lupaus studiota heidän pisteellään. Olen ollut muutamalla heidän kurssilla, joista olen tykännyt kovin.

Theo ei yhtään tykännyt olla vaunuissa ja mulla ei ollut oma kantoreppu mukana. Baby Björniltä sain onneksi lainaksi kantorepun messujen ajaksi. Olipas todella kätevää! Theo oli aivan kierroksilla, koska oli niin innoissaan kun näki joka paikkaan. Sain Baby Björniltä myös bloggaajapaketin, jossa oli vaikka mitä. Kiitos vaan. <3

Messut meni oikein mukavasti. Kyllähän rahaa sinne olisi saanut palamaan vaikka kuinka, mutta olin päättänyt, että en halua tuhlata 100 euroa enempää. Toki enemmän olisi mennyt, jos olisin löytänyt Mutsyn istuinosan.

 

4 kommenttia

  1. Saara kirjoitti:

    Osaako Theo syödä noilla smoothiepussin korkkejen avulla? 😀 Tai osasko heti kun annoit, vai menikö aikaa? Alottelin kiinteät n. 5 kk jälkeen ja nyt kokeilin tuota korkkiakin ja lapsi siis puol vuotta pian ja en oikeen tiiä saako lapsi sieltä vai ei.. Ite kokeilin sit kans (toki pesin sen jälkeen xD, jos nyt joku kauhistuu), niin aika kova imu saa olla, että siitä saa. Niitäki toki on erilaisia.. Et olikohan ihan huonoja nuo mitä hommasin 😀 Toki vauvoilla on kova imu…

  2. Saara kirjoitti:

    Osaako Theo syödä noilla smoothiepussin korkkejen avulla? 😀 Tai osasko heti kun annoit, vai menikö aikaa? Alottelin kiinteät n. 5 kk jälkeen ja nyt kokeilin tuota korkkiakin ja lapsi siis puol vuotta pian ja en oikeen tiiä saako lapsi sieltä vai ei.. Ite kokeilin sit kans (toki pesin sen jälkeen xD, jos nyt joku kauhistuu), niin aika kova imu saa olla, että siitä saa. Niitäki toki on erilaisia.. Et olikohan ihan huonoja nuo mitä hommasin 😀 Toki vauvoilla on kova imu… Häh tää kommentti ei suostu lähtemään 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *