Hae
Johanna Tolppola

Meikkivinkkini + Tuotteet Joita Käytän

Olen joskus saanut kommenttia, että mitä meikkipohjaa käytän, jne. Ajattelin nyt teille julkaista mitä meikkejä käytän suurimmaksi osaksi ajasta.

Nykyisin en kauheasti jaksa meikata, joten laitan vain hyvän pohjan, rajaan silmät ja laitan kulmat. Joskus jos haluan panostaa, niin laitan huulipunaa. Sitten kun haluan ihan laittautua niin laitan luomiväriä.

Meikkipohja

Mulla on kaksi eri käytäntöä miten laitan meikkivoidetta. Jos olen ihan vitivalkoinen, niin laitan meikkipohjaan ainoastaan Lorealin Glam Nude BB Cream -voidetta. Se antaa kivan hehkun, mutta mulla myös tasoittaa hieman ihoa. Levitän sen aina meikkisienellä. Ensimmäisen kerroksen vedän aika kovinkin ottein koko kasvoille. Lopuksi taputtelen vielä pienen määrän, jotta iho tasoittuu vielä enemmän.

Jos mulla on päivetystä, niin silloin sekoitan Lorealin Glam Nude BB -voidetta sekä MAC:in Studio Fix Fluid -meikkivoidetta. MAC:in meikkivoide jättää aivan ihanan mattapinnan kasvoille. Sekoitan näitä keskenään, jotta saan sekoituksesta juuri mun oman ihon värisen sekä lopputulos on raikas, mutta kumminkin mattainen.

Laitan meikkipohjan päälle ihan vähän varjostuksia/valotuksia. Tähän käytän Make Up Storen Duo Contouring Light -tuotetta. Tummaa laitan vähän poskiin ja valkoista laitan poskipäihin, leukaan ja vähän nenän keskikohtaan.

Viimeistelen ihon läpinäkyvällä puuterilla, joka vain kiinnittää meikkipohjan ja jättää kasvot mattaiseksi. Käytän tähän NYX:in HD Studio Finishing Powderia. 

Poskiin laitan puuterin jälkeen hieman aurinkopuuteria. Siihen käytän Anastasia Beverly Hillsin Bronzing Powder Tawny -tuotetta.

Laitan loppuun myös pienen sutaisun Lorealin True Match -poskipunaa. Sävynä hempeän vaaleanpunainen.

Kulmat

Kulmia en koskaan laita kynällä. Käytän aina sivellintä, jotta saan niistä mahdollisimman luonnollisen näköiset. Kulmiin käytän aina ns. kulmapuuteria. Sekoitan kahdesta väristä mulle sopivan värin. Kulmapuuterina käytän NYX:in eyebrow cake powderia.

Silmät

Silmät rajaan vain eyelinerillä. Teen yleensä aika paksut rajaukset. Tähän käytän Isadoran mustaa eyelineria.

Huulet

Yleensä arjessa käytän huulissa ainoastaan NYX:in Lingerie Liquid Lipstick Seductionia. Näitä on vaikka mitä värejä ja nämä jättää aivan ihanan mattaisen pinnan huuliin.

Jos taas haluan vähän säväyttää, niin laitan ihan punaiset huulet. Tämä YSL:n Rouge Pur Couture Lipstick on siihen tarkoitukseen aivan mahtava, koska se kestää todella hyvin.

Ostin vasta myös Anastasia Beverly Hillsin huulikiillon, joka myös jättää mattapinnan. Tämä kestää myös todella hyvin. Ostin ihanan lilan, koska sopii nyt kevääseen mielestäni todella hyvin.

Mulla on todella rohtuneet huulet ihan koko ajan. Sen takia ostin nyt ihan vasta huuliin oman primerin, jotta huulet näyttäisivät edes vähän paremmilta. Näissä kuvissa sitä ei mulle kylläkään ole. Ostin Kicksistä ihan heidän oman merkin Lip primerin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *