Hae
Johanna Tolppola

Mille Vartalo Näyttää 5 Kuukautta Synnytyksestä

Nyt sitten taas on kuukausi mennyt edellisestä niin sanotusta ”kuntotsekistä”. Tämän kuukauden aikana en ole oikein tehnyt mitään sen kummempaa.

En ole päässyt nyt ollenkaan salille koko kuukauteen, koska mulla oli niin pitkä flunssa. Nyt myös herra x:n kisat ovat ihan kulman takana ja aikatauluja ei vaan saada natsaamaan, niin että hän kerkeäisi olla Theon kanssa. Sovittiin hänen kanssaan, että sitten kun hänen kisansa on ohi, niin minä menen salille sen 4-5 kertaa viikossa ihan vakiona. Silloin ei ole enää syitä miksi hän ei kerkeäisi olla Theon kanssa. Kyllä nytkin varmaan kunnolla aikatauluttamalla saataisiin mulle se hetki milloin kerkeäisin salille tekemään edes jonkunlaisen treenin, mutta se on jotenkin vaan tuntunut niin hankalalta, koska x:llä on niin paljon ohjelmaa töiden lisäksi.

Nyt kun en ole päässyt salille, niin vaunulenkit ovat olleet mulle se ainut liikuntamuoto. Viime viikolla menin sen vajaa 50 km ja tältä viikolta kilsoja tulee reilu 30.

Kotona olen tehnyt paljon kehonhuoltoa ja nyt sain myös kotitreenivälineet, joten pääsen vetämään joitain treenejä myös ihan kotona.

Tämän kuukauden aikana paino humahti ainoastaan puoli kiloa alaspäin, mutta se joka aamu heittelee ihan miten sattuu. Eli käytännössä jos pysyisi koko ajan samassa, niin raskauskiloja olisi jäljellä 2,5 kg.

Ruokailuun en kamalan paljoa ole kiinnittänyt huomiota. Kotiruokaa syön pääsääntöisesti, mutta välillä käyn lounaalla aasialaisessa tai subissa. Herkkuja syön edelleen silloin kun mieli tekee. En kumminkaan osta kotiin mitään karkkia tai sipsejä. Tuo suklaa on se ainut pahe, josta yritän kyllä kovasti luopua.

1 kk synnytyksestä / 2 kk synnytyksestä / 3 kk synnytyksestä / 4 kk synnytyksestä / 5 kk synnytyksestä

4 kommenttia

 1. Nina kirjoitti:

  Hyvältä näyttää! Kuinka paljon mies ehtii pojan kanssa olla tällä hetkellä? Mitä theo tykkää isän kanssa puuhata? Mikä sinun painosi on tällä hetkellä?

  • johannavaris kirjoitti:

   Moikka! Tällä hetkellä x on pojan kanssa silloin kun kerkeää. Päivittäin pieniä hetkiä. Tämä tulee muuttumaan kun x:n kisat ovat ohi. Theo ja herra x leikkivät yleensä omia juttuja sohvalla ja Theo naureskelee. 🙂 Painoni on 73 kg. 🙂

 2. Nina kirjoitti:

  Kiitos! ? ihanaa kun aina vastaat! Voitko kirjoittaa vauva-ajan hyödykkeet ja turhakkeet postauksen? Sekä kerro teijän syömisistä? Kuinka paljon theo syö kiinteitä? Mistä tykkää yms. ?

  • johannavaris kirjoitti:

   Moikka! Anteeksi että nyt kesti näin pitkään vastaamisessa. Ollut jotenkin kauhean hektinen viikko. Joo todellakin voin kirjoittaa! Kiitos paljon ideoista. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *