Hae
Johanna Tolppola

Suosikki Kauneustuotteet

Halusin jakaa teille mun lemppari kauneustuotteet. Tässä nyt on lähinnä ihoon ja hiuksiin liittyviä tuotteita. En ole juurikaan jakanut teille tämän aihepiirin kirjoituksia, joten nyt ajattelin tehdä jotain uutta. 🙂

1. Kasvoille

Pesen kasvoni Påre skincaren puhdistusnesteellä ja rasvaan aamuin ja illoin Påre skincaren voiteella. Puhdistusneste poistaa hyvin meikin ja ihon pinta jää puhtaan tuntuiseksi. Rasva taas kosteuttaa hyvin, mutta ei  jätä ihoa rasvaisen tuntuiseksi. Rasvan laitan aina meikkipohjan alle ja iho pysyy mattaisena koko päivän.

2. Vartalolle

Vartaloon laitan päivittäin Lidlistä ostettua Cien-merkkistä kokovartalovoidetta. Olen käyttänyt tätä jo pitkään ja on todella hyvä hintalaatu-suhde. Ihoni on ihanan pehmeä tämän ansiosta.

3. Hiuksille

Kuivien latvojen pelastus: Moroccanoil. Laitan tätä kuiviin latvoihin, jotta hiukset eivät olisi niin hamppuiset. Välillä laitan pyyhekuiviin hiuksiin ja välillä ihan kuiviin. Tätä ei vaan saa laittaa liikaa, koska sitten hiukset näyttävät likaisilta.

4. Suihkuun

Sain vasta testattavaksi Foamien pesusienen, jossa sisällä on valmiina pesuaine. Olen aivan rakastunut tähän. Pesen tällä sienellä itseni päivittäin. Jos hankaa vähän kovempaa, niin samalla kuorii ihanasti ihoa. Päivittäisessä käytössä ei tarvitse joka kerta painaa niin kovaa, jotta ei kuori ihoa liian usein.

Haluaisitteko tämän tyylisiä kirjoituksia enemmän? Laittakaa vaan kommenttina toiveita. <3

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *