Hae
Johanna Tolppola

Mahtuuko 2 Vuoden Takaiset Kesävaatteet

Pääsiäisenä kuljetin pari vuotta sitten ostettuja vaatteita varastosta asunnolle ja tein inventaarion. Viime kesänä vaatteet eivät menneet päälle, koska olin raskaana. Nyt sitten 5 kuukautta Theon syntymästä uskalsin vaatteita kokeilla.

Suurin osa vaatteista meni päälle. Toki olihan osa aika tiukkoja ja vielä muutama kilo pitäisi kyllä saada pois, varsinkin vatsan alueelta. Olin kumminkin onnellinen ettei koko vaatekaappi mennyt kesän osalta uusiksi. 🙂

Osan vaatteista heitin pois, koska oli sen verran huonossa kunnossa. Tein samalla inventaarion nykyisiin vaatteisiin ja laitoin jo paksuimmat neuleet varastoon ensi talvea varten.

Odotan kyllä kesää ja sitä, että saisi vähän aurinkoa tähän vitivalkoiseen ihoon. 😀 Olen kuin kalkkilaivankapteeni. Kaikki vaatteet näyttää mun mielestä huomattavasti paremmalta kun on vähän päivetystä iholla.

Meidän ulkomaan matkaan on enää pari kuukautta. Yritän kyllä tehdä kaikkeni, että nuo viimeiset 3 kiloa lähtisi siihen mennessä. Uskon, että nämä mun aloittamat vaunulenkit kyllä edistävät tätä asiaa. 🙂 Mutta jos ei lähde, niin sitten ei lähde. En jaksa kumminkaan stressata tai murehtia asiasta. Oon kumminkin todella tyytyväinen, että mun vartalo on palautunut näin miten se nyt on. Se ei missään nimessä ole itsestään selvyys.

Varastosta löytyi myös kasa mun farkkuja. En muista milloin viimeksi olisin pitänyt farkkuja! Tänään mulla nyt sit oli pitkästä aikaa farkut jalassa.

Ps. Ei muuten jää epäselväksi mikä mun maaneriposeeraus on. 😀 😀 Apua. 😀 

 

6 kommenttia

 1. Vilma kirjoitti:

  Näytät niin upealta!! <3 Onko kolme raskauskiloa enää jäljellä? Kiinnostaisi enemmänkin tietää tuosta palautumisestasi, miten sujunut ja onko ollut vaikeeta? Mites treenit ja ruokailut? :))

  • johannavaris kirjoitti:

   Moikka! Kiitos paljon! <3 Palautuminen on käynyt kuin itsestään eli ihan vain aika on hoitanut tehtävänsä. Treenit aloitin n. 2 kuukautta synnytyksestä, mutta nyt en ole päässyt yli kuukauteen. Ruokailut ovat edelleen vähän miten sattuu ja herkkuja tulee kyllä syötyä. Ne mun pitäs kyllä lopettaa. 🙂

 2. Nina kirjoitti:

  Olipas kiva postaus. Voitko tehdä sun lempi vaatteista postauksen? ?

 3. Hanna kirjoitti:

  Mä sytyn aina vaatepostauksille, etenkin niille joissa esitellään vaatekaapin aarteita uusien ostoksien sijaan 🙂 ihania kesävaatteita, näytät tosi hyvälle! ☺️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *