Hae
Johanna Tolppola

50 Kilometriä Vaunulenkkejä Ja Meidän Pääsiäinen

Pääsiäisviikko on nyt takana ja ollaan saatu viettää aikaa yhdessä koko perheen voimin. Ollaan käyty sukuloimassa jonkin verran, mutta pyhitetty aikaa myös kotona olemiselle. Ihana oli käydä yhdessä myös ulkoilemassa. Vaikka sitä olisikin kotipäivä, niin silti sitä koko ajan jotain touhottaa.

Pääsiäisviikolla pääsin myös vaunulenkkien makuun. Kuten olen useasti maininnut, että Theo nukkuu vain vaunuissa, niin menin sitten joka päivä 1-2 lenkkiä vaunujen kanssa. Näin Theo sai nukuttua ja itse pääsi nauttimaan hyötyliikunnasta.

Yksi päivä kävelin keskustastakin kotiin ja totesin, että kyllä sen matkan voisi kävellä useamminkin. Aikaa mulla meni siihen yksi tunti, joten oli ihan hyvä lenkki. 🙂 Ihana oli kävellä Töölönlahtea pitkin upeassa ilmassa.

Pääsiäisviikolla menin yhteensä melkein 50 km. Olen kyllä itse ylpeä tuosta määrästä, koska en pidä kävelystä ja vaunulenkille lähteminen on ollut jotenkin todella raskasta.

Tulen kyllä jatkamaan näitä lenkkejä, koska ulkoilma teki kyllä hyvää myös itselle.

Pääsiäisviikolla meillä oli taas vauvauinti ja kaksi kertaa vauvakerho. Kerhoissa askarreltiin pääsiäiskoristeita ja vauvauinti meni taas vähän niin ja näin.

Miten teidän pääsiäinen meni?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *