Hae
Johanna Tolppola

Theon Esimerkkipäivä Ja Rytmi

Sain blogiini kommenttina, että olisi kiva jos kirjoittaisin Theon päivästä. Mielelläni kerron mitä me oikein yhdessä puuhastellaan ja mikä on meidän rytmi. Päivän ohjelmahan riippuu täysin päivästä, koska meillä on eri päivinä eri ohjelmaa. 🙂 Otin nyt esimerkkipäiväksi viime maanantain.

Me herätään melkein joka päivä klo 7, mutta viimeistään siinä klo 8. Laitan Theon sitteriin aamutoimien jälkeen ja laitan lasten musiikkia. Syön aamiaisen, jonka jälkeen on Theon ”aamiaisen” vuoro.

Noin klo 8-8.15 Theo syö ja yleensä nukahtaa mun syliin minipäikkäreille. Nukkuu noin 30 min ja sen jälkeen menee takaisin sitteriin. Minä käyn suihkussa ja valmistaudun päivään. Yleensä venyttelen Theon edessä myös hetken  ja hän naureskelee. 🙂 Tämän jälkeen puen Theolle päivän vaatteet päälle.

Klo 10.00 lähdettiin vaunuilla ulos ja siitä suoraan vauvakerhoon. Vauvakerhossa oltiin klo 10.30-11.30. Vauvakerhossa aina leikitään, loruillaan ja tanssitaan.  Vauvakerhossa leikkimisen jälkeen Theo taas söi.

Vauvakerhon jälkeen tein lyhyen vaunulenkin ja menin kahvilaan kirjoittamaan blogia ja Theo nukkui samalla vaunuissa. Siinä yhden maissa mentiin kotiin ja Theo heräsi tässä vaiheessa ja söi taas vähän. Syömisen jälkeen Theo yleensä aina nukahtaa mun syliin hetkeksi.

Sitten me leikittiin leikkimatolla ja eri leluilla. Meillä on myös omia ns. ”juttuja”, joille Theo naureskelee paljon. 😀

Viime maanantaina mentiin kolmen maissa vielä mun ystävän luokse kylään ja siellä oli vuoden ikäinen Teemu-poika myös. Siellä  Theo ihmetteli Teemua ja hänen lelujaan. Siinä vierähti taas vajaa pari tuntia. Myös täällä Theo taas söi vähän.

Olimme kotona viiden jälkeen ja Theo nukahti turvakaukaloon. Nukkui ihme kyllä kotonakin siinä 1,5 tuntia. Yleensä hän ei siis nuku kotona päikkäreitä kuin pieniä hetkiä. Normaalisti olisimme jatkaneet meidän leikkejä tämän ajan. Sitten kun hän heräsi, niin söi taas uudelleen. Päälle maistelimme taas hieman soseita. Theo rakastaa maistella niitä ja saa oikein innostushepulin kun näkee saavansa soseita. 😀

Joka päivä klo 20 meillä on iltatoimet ja sen jälkeen Theo saa ”iltapalan”. Iltatoimien jälkeen ei enää leikitä vaan rauhoitutaan ja ollaan sylikkäin. Klo 21 mennään yhdessä sänkyyn ja kainaloon tulee unileluriepu ja kuuntelemme joka ilta Sininen uni -lastenlaulun. Sitten sängyssä Theo syö vielä muutaman minuutin ja sitten nukahtaa.

Meillä on joka päivä jotain ohjelmaa, kun ollaan aika aktiivisia. 😀 Näen myös ystäviä ja perhettä joka viikko ja Theo kulkee mun mukana. 🙂

 

Yksi kommentti

  1. A kirjoitti:

    Nukkuuko Theo nykyään paremmin?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *