Hae
Johanna Tolppola

Uusi Yritys Vauvauinnista

Noniin. Nyt vihdoin pääsimme uudelleen kokeilemaan vauvauintia edellisen traumaattisen reissun jälkeen. Olemme Theon kanssa olleet flunssassa, jonka takia jouduimme siirtämään vauvauintia muutaman kerran.

Tällä kertaa olimme viisaampia jo pelkästään ”logistiikan” suhteen. Ensimmäinen kerta oli aika sähellystä, mutta siitä oppineena tiesimme täsmälleen mitä tehdä. Olin ottanut myös lukijoiden vinkkejä käyttöön.

Theo oli saanut kunnon päiväunet alle ja syötin hänet noin tuntia ennen vauvauintia. Nyt Theo ei nukahtanut autoon ja häntä ei tarvinnut herättää paikan päällä, niin oli ihan hyvällä tuulella.

Nyt mentiin veteen niin, että Theo oli koko ajan mun sylissä. Emme kertaakaan vaihtaneet syliä. Ensimmäisellä kerralla vaihdettiin usein herra x:n kanssa Theoa toisillemme, joten sekin on voinut olla liian rauhatonta. Nyt sitten menimme hitaasti altaaseen ja Theo sai rauhassa ihmetellä mun sylissä, että missäs me ollaankaan.

Alkujännityksen jälkeen Theo jo rupesi jaloilla polskimaan ja pieniä hymyjä päästi, mutta ei vielä nauranut. Ohjaaja sanoi meille, että nyt on tärkeää saada Theolle positiivinen kokemus, joten ei mitään sukelluksia, jne. Ohjaaja toi Theolle palloja ja hän tykkäsi kyllä niiitä katsella ja yritti myös ottaa niitä suuhunsa. 😀

Olimme vedessä noin vajaa 20 minuuttia, niin Theo rupesi pitämään kitinä-ääntä ja se ei loppunut vakka yritimme saada hänen ajatuksensa muualle. Päätimme miltei samantien, että me lähdetään nyt ettei mene taas huutamiseksi. Menin Theon kanssa heti saunan alalauteelle ja syötin häntä siinä pienen hetken. Hän oli ihan poikki. Meinasi siinä muutamassa minuutissa nukahtaa mun syliin.

Suihkun jälkeen käärin hänet pyyhkeeseen ja herra x odotti naisten pukuhuoneen ovella. Ojensin Theon ja hän meni lastenhoitohuoneeseen pukemaan Theolle päälle. Yleensä Theo itkee aina kun hänelle puetaan, mutta tällä kertaa hän oli aivan rauhallinen.

Oli mielettömän helpottunut olo, että selvisimme ilman huutoa tästä reissusta. Menisipä jatkossa muutkin uinnit näin, niin olisi jopa ihan kiva harrastus. 😀

Kiitos kaikille lukijoille kaikista vinkeistä. Oli todella hyödyllisiä! <3

Jos et lukenut meidän ensimmäistä kertaa niin pääset lukemaan sen tästä: Vauvauinti: Kauhein kokemus ikinä

6 kommenttia

 1. miltsu kirjoitti:

  wau kiva kuulla 🙂 tuo puoli tuntia on kyllä pienille tosi pitkä aika aluksi olla vedessä, vaikka ei ihan heti uskoisi. monissa paikoissa eka uintikerta onkin sen takia vaan 10-15 minsaa 🙂 tsemppiä uimisiin, theostakin saattaa vielä kuoriutua oikea sukellusmaisteri!

  • johannavaris kirjoitti:

   Okei, en tiennytkään että jossain se on vain 15-20 min. Joo Theo oli aivan väsynyt tuon jälkeen. Mennään kyllä jatkossakin ihan Theon ehdoilla eikä väkisin yritetä sinnitellä siellä. Joo mä niin toivon, että Theo rupeaisi nauttimaan siellä uimisesta. 🙂

 2. Hellu kirjoitti:

  Jee! Hyvä! Voitko kirjoittaa Theon ulkovaatteista? Millaisilla vaatteilla kevääseen/kesään?

 3. Anu kirjoitti:

  Ihana juttu, tulipas hyvä mieli teidän puolesta! Ihanaa viikonloppua ja kiitos loistavasta blogista. 🙂

  • johannavaris kirjoitti:

   Ihanaa. 🙂 <3 Oi kiitos paljon ja kivaa viikonloppua myös sinne! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *