Hae
Johanna Tolppola

Minkälaista On Bloggaajan Arki Pienen Vauvan Kanssa

Minkälaista on bloggaajan arki vauvan kanssa? Milloin kirjoitan? Miten nappaan kuvia ja milloin edtoin ne? Nyt ajattelin kirjoittaa teille miten tämän toteutan.

Pienen vauvan kanssa arki on yllättävän hektistä. On vaipanvaihtoa, soseiden maistelua, imettämistä, päälle pukemista, leikkimistä, nukuttamista ja sitten homma alkaakin jo alusta. 😀 Tuossa välissä pitäisi itse saada tehtyä perusarkijutut kuten suihku, hampaiden pesu, syöminen, jne.

Olen ottanut rutiiniksi, että kirjoitan aamulla kun Theo viihtyy silloin parhaiten sitterissä. Kirjoitan useamman postauksen valmiiksi. Kirjoitan myös luonnoksiin aiheita, joista haluan kirjoittaa.

Valokuvia otan melkein päivittäin. Joskus herra x tai joku ystävä auttaa kuvaamisessa, joskus taas käytän kameran automaattia. Valokuvat editoin yleensä iltaisin, kun herra x on tullut töistä ja voi olla Theon kanssa.

Suunnittelen viikon aina etukäteen ja mulla on aika hyvä kuva jo sunnuntaina mitä seuraavalla viikolla julkaistaan. Jätän myös aina pelivaraa, jos tuleekin jokin sellainen idea, jonka haluan julkaista heti.

Bloggaaminen on aika kokonaisvaltaista työtä, koska se on tavallaan läsnä joka hetkessä; pitää ideoida, kuvata, markkinoida, jne.

Nyt Theo on jo sen ikäinen, että uskallan ottaa sen mukaan eri tilaisuuksiin joihin saan kutsuja. Se on kyllä ollut kivaa päästä sosialisoitumaan eri paikkoihin ja tapaamaan bloggaaja-kollegoita.

Theo ei kotona nuku noita päiväunia, niin ajattelin, että rupean käymään vaunulenkillä Theon kanssa.  Samalla reissulla voin mennä kahvilaan hoitamaan koneella blogijutut. Näin Theo saa nukuttua ja minä tehtyä omia juttuja.

Terkkuja muuten sängyn pohjalta. Kolme viikkoa kestänyt flunssa taas kerran paheni ja ollaan molemmat Theon kanssa kauheessa flunssassa. Ei kiva!

2 kommenttia

  1. Tinde kirjoitti:

    Hei, onko yöt yhtään helpottanut? Mites vauvauinti?

    • johannavaris kirjoitti:

      Mo vähän on helpootannut. Vieläkin kyllä paljon heräilee. Ollaan Theon kanssa oltu kipeenä koko viikko niin jouduttiin perumaan vauvauinti. Mennään sinne vasta ensi viikon keskiviikkona. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *