Hae
Johanna Tolppola

Kurkistus Meidän Makuuhuoneeseen

Olenkin aikaisemmin esitellyt meidän kotia ja jo useammin luvannut laittaa kuvia myös meidän makuuhuoneesta. Nyt vihdoin sain aikaiseksi ottaa valokuvat. Joten tässä se nyt sitten on: Meidän makuuhuone. 🙂

Tuntuu edelleen, että makuuhuone kaipaa vielä jotain, mutta en ole vielä keksinyt, että mitä. Ainakin matto pitäisi olla isompi, mutta en ole saanut aikaiseksi tehdä asialle mitään.

Verhot toisivat pehmeyttä, mutta inhoan verhoja. 😀

Valokuvissa makuuhuone näyttää jotenkin aika pieneltä, mutta oikeasti se on mun mielestä just hyvän kokoinen. Tilaa on meille kaikille tarpeeksi. 🙂

Rakastan myös tuota kaapeista tehtyä seinää makuuhuoneen ja olohuoneen välillä. Sieltä välistä tulee myös liukuovi. Todella järkevää tilankäyttöä. Aikaisemmat asukkaat ovat siis remontoineet asunnon ennen kuin me ostimme tämän.

Pääset katsomaan mille muu asunto näyttää tästä.

7 kommenttia

 1. Nina kirjoitti:

  Tyylikös!

 2. Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

  Onko teillä makkarissa kuitenkin sälekaihtimet? Mä oon asunut sellaisessa Loft-tyyppisessä asunnossa Sörnäisissä jonka ikkunoissa mulla oli vain hopeiset sälärit. Ei mielestäni sopineet verhot enkä itsekään oikein tykkää verhoista.

  Nyt meillä on olkkarissa puiset sälärit ja mulla makkarissa normit ikkunan välissä, ja pimentävä rullaverho (jota käytän vain kesällä). Sivuverhot ei oikein oo mun juttu.

  • johannavaris kirjoitti:

   Moikka, ei meillä ole sälekaihtimia, mutta makuuhuoneessa on pimennysrullaverho. 🙂 Toi rullaverho on kätevä! Viime kesänä ei vielä ollut ja kyllä hieman ketutti herätä kesällä siinä 6 maissa kun aurinko paistoi suoraan silmiin. 😀

 3. Iida kirjoitti:

  Heippa,

  Ihana koti! Mistä tuo jättineulospeitto on? pakko saada!

  • johannavaris kirjoitti:

   Kiitos. Sain sen joululahjaksi, mutta ilmeisesti jostain ulkomailta tilattu. Noita saa kyllä myös Suomesta, mutta en yhtään muista että mistä.

 4. A kirjoitti:

  Onpas todella fiksu ratkaisu toi kaappisysteemi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *