Hae
Johanna Tolppola

3 Kuukauden Päästä Lähdetään Ulkomaille

Kolmen kuukauden päästä lähdetään perheenä ulkomaan matkalle! Kohteena on Kroatia. Lennetään Splittiin ja jatkamme sieltä autolla n. 40 kilometriä pieneen kylään nimeltä Sevid.

Isäni on vuokrannut sieltä Villan, jossa on 5 makuuhuonetta, 2 keittiötä, jne ja pihalla uima-allas. Meitä lähtee isäni ja hänen puolisonsa, meidän perhe, veljeni sekä isäni puolison kaksi lasta perheineen. Eli kunnon lapsiperheloma tiedossa. On aivan ihanaa lähteä! En malttaisi odottaa.

Juuri sopivasti minulle tuli kutsu Acon uutuustuotteiden lanseeraukseen. Halusin mennä tilaisuuteen mukaan, koska minulla ei itsellä ollut mitään tietoa mitä aurinkorasvaa Theolle saa laittaa. Halusin päästä kysymään tästä ammattilaiselta.

Nämä uutuustuotteet olivat heidän aurinkorasva kasvoille sekä koko vartalolle tarkoitettu spray, mutta onneksi tilaisuudessa oli esillä myös heidän muutkin tuotteensa.

Sain kuulla, että Theo saa käyttää lapsille suunnattuja aurinkorasvoja. Acolla oli vielä oikein sensitive-aurinkorasva, joka on tarkoitettu pienemmille lapsille ja sopii Theolle sen takia tosi hyvin.

Saatiin mukaan koko perheelle rasvat. Theolle saatiin myös todella käytännöllinen aurinkovoide-sticki, joka kulkee hyvin taskussa vaikka mukana.

Pääsin tilaisuudessa myös hieman herkuttelemaan. 😀 Nam! Tällä kertaa Theo nukkui koko tilaisuuden niin pääsin helpolla. 🙂

Yllä olevat tuotteet sain mukaan kotiin. Kiitos vaan Acolle. Todella hyvä, että on 50 suojakerrointa myös herra x:lle. Hänen ihonsa on sellainen, että palaa auringossa melkein heti.

Lomalla herra x saa olla Theon kanssa varjossa ja minä nautiskelen auringosta. 😀

Odotan lomalta yhteisiä hetkiä perheen kanssa, hyvää ruokaa, aurinkoa ja ihania maisemia! Olisipa jo kesäkuu!

Olen nyt myös selvitellyt mitä rokotuksia Theolla tulee olla ja mitä muutakin tulee ottaa huomioon kun matkustaa pienen vauvan kanssa. Voisin tästä tehdä erillisen postauksen. 🙂

2 kommenttia

  1. Outi Karita kirjoitti:

    Meillä suunnitteilla loppukesällä matka ja Kroatia yhtenä vaihtoehtona.
    Te kun ehditte matkaan ennen niin kiva päästä lukemaan miten reissu pienen kanssa sujuu 🙂

    • johannavaris kirjoitti:

      Oi miten kiva. 🙂 Joo ehdottomasti jaan kokemukset blogissa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *