Hae
Johanna Tolppola

Mille Näytän Bikineissä 4 Kk Synntyksestä

Nyt kun meillä alkoi vauvauinti, niin jouduin kaivamaan vaatekaapista mun bikinit, joita käytin myös raskauden aikana. Vähän kauhulla puin niitä päälle kotona ja mietin, että ihmisten ilmoille pitäisi sitten näissä lähteä.

Katsoin kumminkin itseäni peilistä ja ajattelin, että ei tämä tilanne ole niin paha mitä olin päässäni kuvitellut. Joo onhan sitä ylimääräistä sekä pehmeyttä ja mun urheilijamaisuus on kadonnut kokonaan, mutta ei se haittaa. Lapsen saannin jälkeen oma mieli on todella paljon armollisempi kuin aikaisemmin.

Ennen Theoa mietin ulkonäköäni todella paljon ja treenasin aina 5 kertaa viikossa salilla ja siihen päälle aerobiset. Alitajunnassa oli koko ajan se mille näyttää ja miten voisin näyttää paremmalta. Näin jälkikäteen ajateltuna se oli aika uuvuttavaa. Kaikki nuo ajatukset ovat hävinneet Theon myötä. Tietenkin haluan edelleen näyttää hyvältä, mutta se ei ole enää niin hallitsevaa kuin aikaisemmin. Ja ehdottomasti haluan takaisin kaikki kadotetut lihakset ja vielä enemmänkin, mutta rauhassa ja kropan palautuminen edellä.

Täytyy sanoa, että on aika virkistävää olla ihan suhteellisen sinut itsensä kanssa, kaikista muhkuroista huolimatta. Ihanaa on myös olla potematta huonoa omatuntoa, jos ei nyt jokaisen suupalan kaloreita laske.

Se miksi tänne näitä bikinikuvia jakelen kaikkien ihmisten nähtäviksi on se, että mua ainakin kiinnostaa nähdä miten muut palautuvat raskaudesta. Raskauden aikana googlettelin todella paljon tätä aihetta. Vaikka jokainen palautuu raskaudesta omalla tavallaan ja nopeudellaan, niin silti se vaan kiinnostaa.

Toivon, että tästä on jollekin myös hyötyä. Tältä tosiaan vartaloni näyttää raskauden jälkeen. Raskauden aikana kiloja tuli 21 kg, joista jäljellä 3,5 kg.

Jos muuten mietitte, että mistäs moinen rusketus, niin ihan purkista. 😀 Sain testattavaksi Curasanon itseruskettavan (Curasano self-tanning spray). Se on spray-pullo. Mun ystävä rusketti mut tuossa yksi päivä. Meni vaan 10 miinuuttia ja rusketus oli pinnassa. Itsellä oli toivomuksena sellainen ”pidennetty viikonloppu Kreikassa” -rusketus, mutta tällä tuli ”yksi viikko Turkissa”. Laitettiin vain yksi kerros rusketusta. Mitä useamman kerroksen tuota laittaa, niin sen tummempi tulee. Oon testannut vaikka mitä rusketuspulloja/spraytä, niin tämä kyllä levittyi todella tasaisesti ja kuivui nopeasti. Tykkäsin. 🙂 Tulen kyllä varmasti käyttämään jatkossakin.

Täytyy sanoa, että äitiys on tehnyt hyvää minulle ja minun ajatusmaailmalle. <3

2 kommenttia

  1. Henna kirjoitti:

    VAU sulla on kaunis kroppa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *