Hae
Johanna Tolppola

Mille Vartalo Näyttää 4 Kuukautta Synnytyksestä

Nyt on taas aika tämän kuukauden vartalotsekkiin. Nyt täytyy sanoa, että olen hieman jo katsellut mitä suuhuni pistän. Olen jättänyt roskaruuan pois melkein kokonaan. Eilen kävin ystävien kanssa syömässä, mutta en edes muista milloin kävin ulkona syömässä ennen eilistä. Karkkiakaan en ole syönyt koko kuukauteen. Herra x on kyllä edelleen ostanut niitä suklaita kotiin n. kerran viikossa, mutta ei enää onneksi useammin.

Salilla olen käynyt nyt sen n. 2-3 kertaa viikossa ja yritän edelleen nostaa noita kertoja siihen 4-5 kertaan viikossa. Nyt olen käynyt muutaman kerran jopa vaunulenkillä, joka on itsessään jo saavutus. Yritän nyt lisätä myös niitä, jotta Theo pääsee ulos ja itse saan aerobista liikuntaa.

Raskauskiloja on jäljellä noin 3,5 kg. Vaikka aika vähän on enää jäljellä, niin kropan koostumus on kyllä aivan eri mitä se oli ennen raskautta, koska lihaksia on lähtenyt.

Edelleenkään kiire ei ole kuntoon pääsemisellä. Pienin askelin vaan palautellaan. 🙂 Alavatsa on raskauden jälkeen se isoin ongelmakohta, mutta sekin on kyllä hyvin palautunut siitä minkälainen se oli heti synnytyksen jälkeen.

Salillakin on ollut kiva huomata, että kyllä sieltä alta taas alkaa pikku hiljaa edes jotain lihaksia tulla esiin. Ystävä laittoikin mun yhteen salikuvaan kommentiksi, että ”Nonni, epäkäs on tullut takaisin”. 😀 Mieluummin ottaisin kyllä ne olkapäät takaisin, jotka oli vuosi sitten. 😀

1 kk synnytyksen jälkeen / 2 kk synnytyksen jälkeen / 3 kk synnytyksen jälkeen / 4 kk synnytyksen jälkeen

 

1 kk synnytyksen jälkeen

 

4 kk synnytyksen jälkeen

 

Muutama viikko sitten salilla.

4 kommenttia

 1. Nimi kirjoitti:

  Sektion jälkeen

  • johannavaris kirjoitti:

   Synnytyksen jälkeen. Kyllähän sektiossakin vauva syntyy maailmaan.

  • Outi Karita kirjoitti:

   Pakko kans kommentoida tähän, että sektio on yhtälailla synnytys 🙂

   Hienosti on sulla kroppa kyllä palautunut ?

   • johannavaris kirjoitti:

    Kiitos paljon. 🙂 <3 Katsoin sunkin päivityksen ja musta kyllä säkin olet todella hyvin palautunut!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *