Hae
Johanna Tolppola

Theo 4 Kuukautta

Tänään Theo täyttää 4 kuukautta. Apua mihin tämä aika vaan katoaa. Tuntuu, että koko ajan tapahtuu kehityksessä pieniä asioita.

3 kuukauden neuvolassa Theo painoi  7320 g ja oli 62,8 cm pitkä. Pituus menee keskikäyrällä, mutta paino menee yläkäyrällä. Ensi viikolla meillä on 4 kuukauden lääkärin tarkastus. Paino varmasti alkaa jo kasilla. 😀

Tämän kuukauden aikana Theo on oppinut viihtymään lyhyitä aikoja leikkimatolla. Sitterissä viihtyy jo todella hyvin. Hän antaa itselleen ihan hullun kovat vauhdit aina sitterissä. 😀 Meillä on Baby Björnin sitteri, jossa tosiaan vauva voi itse antaa itselleen vauhtia. On aika huvittavan näköistä. 😀 Hän on oppinut myös ilmaisemaan mistä biiseistä tykkää ja mistä ei.

Tässä kuukaudessa opittiin myös päristely. Hän päristelee ja sylkeä lentää joka paikkaan. 😀 Hän myös oppi nauramaan oikein kunnolla. Hän nauraa, kun häneltä otetaan vaatteita pois, häntä pussaa vatsaan tai pyyhkii kasvoja. Se on oikeasti maailman ihaninta!

Nukkumisessa tuli selkeä takapakki. Heräilee vähän väliä ja haluaa rinnalle melkein koko yön. Kuuluu varmasti 4 kuukauden hulinoihin. Hän ei vieläkään nuku päiväunia missään muualla kuin liikkeessä. Olen kokeillut nukkua vieressä, mutta silloinkin säpsähtelee hereille vähän väliä.

Hän on oppinut myös tarttumaan pehmeisiin asioihin. Koviin tavaroihin ei vielä uskalla tarttua. Hän selvästi rakastaa katsoa pehmokuvakirjoja. Niitä on meillä nyt vaikka kuinka monta.

Hän on oppinut myös komentamaan. Se ei ole itkua vaan tietynlaista huutamista, jos esim. kyllästyttää. 😀

On ollut taas ihana seurata Theoa ja hänen kehittymistä. Aika vaan kuluu liian nopeasti! <3

Yksi kommentti

  1. Tinde kirjoitti:

    I feel u! Oma poika 3kk ja aika lentää! Niin suloinen pikkumies teilläkin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *