Hae
Johanna Tolppola

Theon Ensimmäinen Pr-tilaisuus

Nyt kun olen äitiyslomalla pääsen vihdoin osallistumaan tilaisuuksiin joihin tulee kutsuja. Bloggarit saavat jonkin verran kutsuja eri tuotelanseerauksiin ja muihin pr-tilaisuuksiin. Itseä on aina harmittanut, että en ole aikaisemmin kauheasti päässyt, koska olen ollut päivisin töissä.

Eilen oli Jyskin tilaisuus Hakaniemessä Meripavilijongissa, jonne menin nyt Theon kanssa. Uskalsin ottaa Theon mukaan, koska yleensä hän nukkuu kun ollaan liikenteessä.

Jysk oli tehnyt Meripavilijonkiin kunnon kesätunnelman. Paikka oli lämmitetty, siellä oli ihanat kesäiset alkoholittomat drinkit tarjolla sekä aivan ihania heidän tuotteita, niin parvekkeelle/terassille kuin ihan kotiinkin. Bongasin kyllä monta suosikkia.

Kun tultiin tilaisuuteen, niin luonnollisesti Theo sai paljon huomiota, koska oli tilaisuuden nuorin osallistuja. 😀

Kuva: Monna Pursiainen / Edit: Minä

Tilaisuus ei omalla kohdalla mennyt aivan putkeen. Mulla oli kamera mukana, mutta se oli ollut liian pitkään kylmässä ja ei suostunut menemään enää päälle. En siis itse saanut otettua yhtäkään kuvaa.

Tämän lisäksi kun pääsin istumaan ja otin kännykän esille, että saisin edes sillä kuvia, niin sekin sammui. Mun puhelin on todella huono. Vaikka siinä olisi 80% akkua jäljellä, niin kylmällä ilmalla sammuu heti.

Kuva: Monna Pursiainen / Edit: Minä

Olin sitten siinä tilanteessa ettei ollut kameraa eikä puhelinta. 😀 Onneksi Monna oli paikalla ja nappasi meistä muutaman kuvan ja lupasi laittaa mulle muitakin hänen ottamiaan kuvia.

Kuva: Monna Pursiainen / Edit: Minä

Tilaisuudessa pidettiin myös Jyskin puolelta presentaatio ja sillä sekunnilla kun musiikki loppui ja alkoi puhe, nii Theo aukaisi silmät. Yritin siinä vähän keinutella rattaita, jos hän nukahtaisi uudelleen, mutta turhaan. Lopulta nostin hänet pois rattaista. Hän oli kyllä todella nätisti sylissä pitkään, mutta jossain vaiheessa alkoi sitten vähän kitisemään. Siinä vaiheessa lähdin liikkeelle, koska Theo selvästi tylsistyi.

Kuva: Monna Pursiainen / Edit: Minä

Kuva: Monna Pursiainen / Edit: Minä

Näin paikalla myös Fitfashionin muitakin bloggareita kuten Monnan, Auroran ja Eveliina. Kiva oli vaihtaa pikaiset kuulumiset. Puheen jälkeen ruvettiin tarjoilemaan tapaksia ja viiniä. Olisi kyllä kelvannut, mutta nyt oli tietenkin itsellä väärä hetki niille, joten poistuttiin Theon kanssa tässä vaiheessa paikalta. 🙂

Kuva: Monna Pursiainen / Edit: Minä

Sain mukaan goodiebagin, jossa oli koristetarjotin, tyyny sekä iso kynttiläteline. Olivat kyllä kaikki ihania ja menivät käyttöön samantien.

Suosittelen katsastamaan Jyskin kesävalikoiman. Itse löysin sieltä vaikka mitä omalle toivelistalle. IG:ssä löytyy tilaisuudesta ihania kuvia #jyskgoeskesä

Ihanaa, että Theokin on nyt päässyt osallistumaan ensimmäiseen pr-tapahtumaan. 😀 

Yksi kommentti

  1. Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

    Hei oli tosi kiva nähdä 🙂 <3 Mulla muuten sama ongelma puhelimen kanssa. Ei kestä yhtään kylmää ja jotenkin tilttaa ja vetää akun tyhjiin. Puhelin ei edes käynnisty ellei ole varavirtalähdettä mukana, joten tästä lähin aion aina pitää mukana sitä, muuten sitä on ihan lirissä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *