Hae
Johanna Tolppola

Minkälainen Isä Herra X On

Sain yksi päivä kommentin blogiin, jossa kysyttiin minkälainen isä herra x on. Ajattelin, että voisin tästä kirjoittaa ihan oman kirjoituksen.

Taustaa sen verran, että herra x on nuoresta iästä huolimatta ollut meistä se, joka haluaa ehdottomasti lapsia ja mitä nopeammin, niin sen parempi. Meidän ensimmäisillä treffeillä hän jo kysyi haluanko lapsia. Olin itse, että wou sitä mennään heti asiaan. 😀 Silloin vastasin, että joo olen mä ajatellut, että lapsia ehkä joskus tulevaisuudessa, mutta pystyn kyllä kuvittelemaan tulevaisuuden myös ilman niitä. Itse uskon, että myös lapsettomien elämä voi olla ihan yhtä hyvää, jos se on oma valinta. X halusi heti alussa jo selvittää onko meillä samat tavoitteet elämältä, koska muuten deittailu olisi turhaa ja ajan hukkaan heittämistä.

Hän useasti puhui jo ennen kun olin raskaana, että miten ihana oisi olla isä ja että toivoo todella omaa perhettä. Kaikki hänen ystävistä ja perheestä kyllä tiesi, että oma perhe on hänen unelma. Hyvä esimerkki, että ristiäisissä sanottiin, että kyllähän kaikki tapahtui meidän kohdalla hyvin nopeasti, niin x:n ystävä sanoi, että nytpä x:llä on kaikki se mistä hän on aina uneksinut.

Sitten kun tulin raskaaksi ja se tietenkin minut hieman yllätti, niin silloinkin herra x vaan sanoi, että nyt meistä tulee perhe ja tämä on se meidän suhteen seuraava vaihe vaan. Hän pysyi koko ajan rauhallisena ja oli kyllä innoissaan. Muistan myös meidän ensimmäisen ultran. Tuntui, ettei hän meinannut pysyä siinä tuolissa kun oli niin ylikierroksilla.

Kun Theo syntyi otti x heti isän roolin. Sairaalassa hän hoiti Theon vaipanvaihdot ja pyysi kätilöä opettamaan kaikki tarvittavat asiat. Hän seisoi tuntikaupalla Theon sängyn vieressä ja vaan ns ”vahti” häntä.

Nyt kun Theo on 4 kuukautta, niin voin kyllä sanoa, että x on todella hyvä isä. Hän lässyttelee Theolle joka päivä ja pitää häntä paljon sylissä ja leikkii hänen kanssaan. Hän kotona ollessaan vaihtaa vaipat ja pitää huolta d-vitamiinitipoista, jne. Toki herra x:n harrastus vie aikaa, mutta treenitkin hän on suunnitellut niin, että käy treenaamassa ekan kerran jo silloin kun me vielä nukutaan.

Herra x soittaa minulle useamman kerran päivässä kun itse on töissä ja kyselee aina mitä ollaan tehty ja miten on mennyt. Hän on selvästi hyvin huolehtivainen. Hän myös ottaa paljon kuvia ja videoita Theosta ja lähettelee niitä mun äidille ja omille sukulaisilleen. <3

Kaikista ihaninta on se, että kun Theo esim. oppii jotain uutta, niin herra x on siitä ihan yhtä innoissaan kuin minä. Sen näkee hänen ilmeestään. On myös ihana katsella häntä kun hän naurattaa Theoa ja pusuttelee häntä. <3

2 kommenttia

  1. Tinde kirjoitti:

    Voi kuinka Ihana kirjoitus! ?

  2. A kirjoitti:

    Ihana mies ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *