Hae
Johanna Tolppola

Meidän Perheen Uusi Harrastus

Nyt kun Theo on ihan kohta 4 kuukautta, niin olen miettinyt mitä voisimme ruveta hänen kanssaan harrastamaan. Tarjolla olisi vauvatanssia, vauvajumppaa, vauvajoogaa ja vauvauintia. Näitä ainakin minä löysin kun googlettelin.

Päädyimme aloittamaan vauvauinnin ja Theo liittyi mukaan Pikku delfiinit -uintiryhmään. Meillä on ensi viikon maanantaina ensimmäinen uintiaika ja menemme sinne koko perhe.

Vähän jännittää, että miten Theo viihtyy. Toivottavasti ei ainakaan ihan kamalasti itkisi. Hän tykkää olla kyllä kylvyssä, mutta sitten kun kyllästyy niin alkaa itkemään.

Olisi ihana, jos tästä nyt tulisi meidän koko perheen uusi pysyvä harrastus. Vauvauinnin kautta Theo ainakin oppisi viihtymään vedessä ja pitkällä tähtäimellä uimaan mahdollisimman nuorena.

On kyllä jännä nähdä miten hän reagoi, kun päästään altaaseen. 🙂 Ostin juuri hänelle uimapuvun ja sinne alle kestouimavaipan. Uimapuku on sininen ja painijamallinen. Todella söpö. 🙂

Laitan kyllä blogiin juttua heti kun olemme päässeet kokeilemaan uintia ensimmäistä kertaa. 

4 kommenttia

 1. Outi Karita kirjoitti:

  Mistä ostit kestouimavaipan? ?
  Itsellä seilaa ajatukset vähän ristiriiitaisesti vauvauinnnista, tekisi kyllä mieli, mutta mun mielestä ainakin täällä kovin kallista…

  • Ninni kirjoitti:

   Meillä savossakin on aika kallista lystiä. Tän voi ratkaista myös niin, että menee uimahalliin juuri vauvauintilaisten jälkeen omia aikojaan. Vesi on siis heidän jälkeensä lämmintä ja välttyy myös hässäkältä, joka aina niissä vauvauinneissa vallitsee mm. pukkareilla.

   • johannavaris kirjoitti:

    Moikka! Joo siis kyllä täälläki tuo yksi kuukausi maksaa 80 euroa eli on kyllä kallista. Ihan hyvä vinkki tuoki. Kokeillaan nyt ainakin pari kuukautta. 🙂

  • johannavaris kirjoitti:

   Joo siis täälläkin on kallista; 80 e kuukausi. Mut aattelin nyt kokeilla. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *