Hae
Johanna Tolppola

Herra x:llä 8 Viikkoa Kisoihin

Herra x on ollut nyt aika monta viikkoa diietillä. Hänellä alkoi itseasiassa jo lokakuussa ruokavalion siistiminen ja hänen kuntoa ruvettiin jo silloin hieman kiristelemään. Marraskuussa syntyi Theo ja silloin hän kyllä söi vapaasti kun oltiin sairaalassa ja kotosalla.

Varsinainen kisadieetti hänellä alkoi tammikuussa ja siitä asti sitten hän on mennyt tiukemmalla ruokavaliolla ja useammilla treeneillä. Yhteensä kiloja on lähtenyt siitä viime lokakuusta jo 20.

Nyt on enää 8 viikkoa Fitness classic 2018 -kisoihin. Kisat on kulttuuritalolla täällä Helsingissä ja hän kisaa cbb:ssä eli classic bodybuilding -sarjassa. Normaalisti hän olisi kisannut pitkässä sarjassa, koska pituutta on melkein 190 cm, mutta nyt lyhyt ja pitkä sarja oli yhdistetty. Tämän takia sitten kaikki kisaa samassa pituus-sarjassa. Mun mielestä se on huono asia, koska lyhyen ja pitkän ihmisen fysiikat ovat aivan erilaiset. En tiedä miten heitä voi vertailla keskenään. No onneksi mun ei sitä tarvitse tehdä, vaan siellä on tuomareina alan ammattilaiset.

Herra x on kyllä jaksanut todella hyvin vetää kaikki treenit ja mennä niukalla ruokavaliolla, vaikka Theo on vasta 4 kuukautta. Kertaakaan en ole kuullut, että hän valittaisi. Toki kisaaminen on jokaisen oma valinta ja turha sitä on valittaa, jos itse haluaa kisata.

Vielä on tietenkin kisaan vaadittavaan kireyteen matkaa, mutta hänellä on hyvä valmentaja ja uskon, että vaadittava kunto saavutetaan. Laji on siitä raaka, että viimeistelyviikollakin saattaa kaikki mennä penkin alle ja esim. nesteet eivät vaan lähde niin hyvin kuin pitäisi. Turha sitä on kumminkaan pelätä etukäteen, vaan pitää vaan uskoa siihen omaan tekemiseen ja etenkin valmentajaan. 🙂

Vaikka kisaaminen on herra x:n veressä, niin on ollut helpottava kuulla, että hän aikoo sen pari vuotta pitää taukoa kisoista. Vaikka nuo treenit eivät meidän yhteisestä ajasta kauheasti aikaa vie, niin tottakai se vaikuttaa jollain tasolla. Kiva päästä elämään sellaista ”normaalia” elämää tämän jälkeen. 🙂

 

2 kommenttia

  1. Ninni kirjoitti:

    Tää oli mielenkiintoinen kirjoitus. Missä olette tavanneet? Millainen Isä x on? ?

    • johannavaris kirjoitti:

      Kiitos. 🙂 Herra x on oikein hyvä isä ja olemme tavanneet tavallaan herra x:n työpaikalla. 😀 Voisin ehkä siitä tehdä ihan oman postauksen. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *