Hae
Johanna Tolppola

Viikko Vähemmän Nukuttuja Öitä

Tähän asti Theo on nukkunut yöt ihan hyvin. Normaalisti hän herää sen 3 kertaa yössä syömään ja ollaan saatettu nukkua reippaasti yli yhdeksään.

Nyt noin reilun viikon alan Theo on nukkunut huonosti, joka tarkoittaa että myös minä olen nukkunut huonosti. Luulin aluksi, että nää huonot yöt johtuu Theon flunssasta, mutta hän on ollut jo paremmassa kunnossa monta päivää.

Öisin hän heräilee aivan koko ajan ja joka ikinen raaja vispaa ties mihin suuntaan. Hän nukkuu todella levottomasti ja öisin itkeskelee ja haluaa rinnalle vähän väliä. Sitten kun nukahtaa niin taas liikkuu ihan hulluna. Hän myös herää aamulla nykyisin ennen kahdeksaa. Silloin on kyllä hyväntuulinen, mutta minä jatkaisin unia kyllä vielä mielelläni. 😀

Mulla itsellä on niskat ihan jumissa. Jotenkin nuo useammat huonot yöunet laittaa mulla paikat jumiin. Sitten mua on särkenyt useampana päivänä päähän ja olo on muutenkin todella väsynyt.

Päiväunia en ole päässyt ottamaan, koska Theon päiväunet ovat aivan samanlaisia. Mun pitää olla vieressä, muuten säpsähtää 10-15 min välein itkemään. Sitten kun olen vieressä niin en saa nukuttua, koska hän nukkuu niin levottomasti ja herää myös päiväunilta vähän väliä itkuun.

Rattaissa hän sitten vetelee vaikka 4 tuntia liikahtamatta ja kertaakaan heräämättä.

Nyt voin sanoa, että ensimmäistä kertaa Theon syntymän jälkeen olen oikeasti hieman väsynyt. Poikahan täyttää kohta 4 kk, niin voi olla että tämä liittyy jotenkin niihin 4 kk hulinoihin.

Tämmöisiä ajatuksia näin lauantaiaamuun!

Lue myös: Miten kävi keskivartalon kuntoutuksen. Lähde mun kanssa seuraavaan kurssiin mukaan!

6 kommenttia

 1. miltsu kirjoitti:

  onko theolle tulossa hampaita tai korvat kipeät? kuulostaa tutulta, meilläkin oli vähän ennen 4 kk tuollaisia hulinoita ja heräiltiin koko ajan yöllä, tsemppiä,ne kestää yleensä aikansa ja menee ohi 🙂

  • johannavaris kirjoitti:

   Moikka! Suussa ei ainakaan näy mitään, että olisi tulossa. Nyrkkejään hän kyllä päivisin syö ja kuolaa, että voihan niitä olla tulossa. 🙂 Korvia ei ainakaan hankaa tai koskettele ja päivisin on ihan hyvän tuulinen yleisesti ottaen. Ehkä nää on ne hulinat nyt vaan. Toivottavasti pian menee ohi. 🙂

 2. Tiitinen kirjoitti:

  Hulinat! Kuulostaa tismalleen samanlaiselta kun täällä! Mikset nukuttaisi yön ekaa pätkää rattaisiin makuuhuoneeseen? Voitko tehdä postauksen siitä mikä sinua auttaa jaksamaan vauva-arjessa? (Treffit, vertaistuki, sali yms)

  • johannavaris kirjoitti:

   Moikka! Kiitos kommentista. Meillä on rattaat vaunuvarastossa, koska me asutaan 4 kerroksessa ilman hissiä niin noi rattaat ei oikein onnistu. Mut eka pätkä meillä nukutaankin hyvin, aina joku 3-4 h mutta sen jälkeiset heräämiset on tiheämpiä. 😀 Joo tottakai voin tehdä. 🙂 Kiitos ideasta.

 3. Taina kirjoitti:

  Voitko tehdä kirjoituksen tutin käytöstä sekä nukuttamisesta? Kuinka nukahtaa? Herääkö yöllä miten? Käytittekö unipussia tai kapaloa?

  • johannavaris kirjoitti:

   Moikka!

   Kiitos kommentista. Joo voin kirjoittaa. 🙂 Kiitos vinkistä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *