Hae
Johanna Tolppola

Theolle Oma Huone Ilman Remonttia

Muutimme nykyiseen asuntoon herra x:n kanssa viime toukokuussa. Kyseessä oli 51 neliöinen kaksio, jossa on olohuone, makuuhuone ja ruokailutila. Olohuoneen ja ruokailutilan yhdistää keittiö. Ruokailutilaan pääsee myös eteisestä.

Me emme harrasta illallisia ystävien kesken ja ruokailutila on ollut muutenkin todella vähäisessä käytössä. Aaamupalankin syön yleensä sohvalla. Tästä syystä herra x ehdotti, että voisimme kokeilla tehdä tilasta ns. Theon huoneen. Huoneessa ei ole ovia, joten siksi kutsun sitä ennemmin Theon leikkitilaksi kuin huoneeksi. Toki huoneeseen saisi vaikka liukuoven keittiön ja huoneen väliin, mutta tässä vaiheessa emme nähneet sitä tarpeelliseksi.

Theon sänky on edelleen meidän makuuhuoneessa ja ainakin nyt toistaiseksi se saa siellä ollakin. 🙂 Saimme omasta makuuhuoneesta hoitopöydän pois, joka avarsi meidän makuuhuonetta ja paljon.

Siirsimme keittiön pöydän olohuoneeseen ja kaikki muut Theon tavarat ruokailutilaan. Mielestäni tämä järjestys toimii todella hyvin. Nyt ruokapöytääkin on tullut käytettyä enemmän, kun ei ole itse ns. eristyksissä muista. Theon huone näyttää kivalta vaikka neliöitä onkin vähän. 🙂

Tässä kuvat ennen ja jälkeen.

Ennen muutosta

Muutoksen jälkeen

Olohuone ennen muutosta

Huom. tässä kuvassa ei ole Theon kaikkia tavaroita joita alkoi kertymään raskausaikana.

Olohuone muutoksen jälkeen

 

Voisin tehdä erillisen postauksen mille meidän makkari näyttää. <3

Tästä pääsette katsomaan asunnon esittelyn viime kesäkuulta.

 

 

3 kommenttia

  1. Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

    Tosi hyvä muutos, makeen näköstä 🙂

  2. Outi Karita kirjoitti:

    Kiva idea ja tosi toimivalta vaikuttava ratkaisu 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *