Hae
Johanna Tolppola

Naisten Salaisuudet

Nyt paljastan teille salaisuuden. Tai itseasiassa useamman sellaisen. Kerron nimittäin teille meidän naisten salaisuudet. Listassa on osa omaa kokemusta, ystävien ja tuttujen haastatteluita sekä pitkän googlettelun tulos.

1.Kun nainen eroaa miehestä, hänen ystävänsä ja mahdollisesti jopa lähi suku on tiennyt asiasta huomattavasti aikaisemmin.

2. Naisen paras ystävä tietää ystävän miehestä kaiken. Aivan kaiken.

3. Loppujen lopuksi koolla on merkitystä, niin pankkitilin saldon, auton, asunnon, you name it, vaikka kuka sanoisi ja mitä.

4. Vaikka naiset sanovat etteivät kadu mitään menneisyydestään, niin kaikilta kumminkin löytyy joku asia, teko tai henkilö jota he katuvat.

5. Joskus riidan syyksi riittää vaan liian vähäinen huomio.

6. Naiset eivät koskaan kerro heidän oikeaa the lukuaan. Ei koskaan.

7. Jos joskus ihmettelet miten nainen syö noin vähän, niin ei hän syökkään. Hän syö kyllä kunnolla silloin kun sinä et ole paikalla. Salaaherkuttelu on hyvinkin yleistä naisten keskuudessa.

8. Naiset ovat siitä monimutkaisia, että he haluavat tulla kohdelluksi prinsessana, mutta nauttivat kumminkin myös siitä, että tekevät itse niitä ”miehen” töitä.

9. Myös naiset piereskelevät ja röyhtäilevät. Ainoa ero miehen ja naisen välillä on, että naiset tekevät sen salaa tai vain ystävien seurassa. Mies taas tekee näin välittämättä kenen seurassa on.

10. Ulkonäkömme on ison työn tulos. Vain harvat naisista ovat todellakin luonnon kauniita. Näitä yli-ihmisiä lukuun ottamatta me tavalliset naiset joudumme uurastamaan joka viikko, että näytämme hyvältä. Täytyy kuntoilla, että kroppa pysyy kunnossa. Pitää juoda vettä, että iho näyttää hyvältä. Täytyy rasvata ihoa vaikka millä rasvalla, jotta iho on sileä ja pehmeä. Pitää käydä kampaajalla, että hiukset ovat kauniit.  Ripsien pidennykset ja kulmien värjäys taas auttaa luomaan sitä illuusiota, että näytämme herätessä hyvältä. Täytyy meikata ja pitää epämukavia vaatteita ja kenkiä, jotta olisi näyttävän näköinen. Täytyy joka viikko sheivata, jne. Lista vaan jatkuu ja jatkuu.

11. Naiset ovat sherlockkeja ja heitä tulee varoa, oikeasti. Ensinnäkin naiset googlettavat ja selvittävät kaiken miehensä exästä jo suhteen alkumetreillä.  Jos mies satuttaa naista, niin nämä ”sherlock-naiset” voivat tuhota miehen elämän, kirjaimellisesti. Tätä varten on olemassa sosiaalisessa mediassa ihan oma ryhmä, jossa on kymmeniä tuhansia naisia juuri tätä tarkoitusta varten.

12. Naiset myös pitävät miehensä paitoja salaa päällä. Miksikö? No ne ovat isoja jonka takia ne tuntuvat hyvältä päällä!

13. Jos nainen valittaa huonoa oloa niin hänellä on vatsa sekaisin.

*Kirjoituksen kohdat perustuvat omaan empiiriseen tutkimukseen ja kirjoitus on tehty pilke silmäkulmassa. Nämä eivät ole siis faktoja. 

Yksi kommentti

  1. Stiina kirjoitti:

    ??

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *