Hae
Johanna Tolppola

Kun Paino Putoaa Alle Viikossa 2 kg

Mulla on tosi pitkään paino jumittanut paikoillaan. Toisaalta positiivista, että se on pysynyt samoissa lukemissa yli kuukauden eikä sentään noussut, koska olen kyllä herkutellut.

Nyt sitten pyysin ettei herra x enää ostaisi herkkuja kotiin. Ainakaan niin paljoa. 😀 Tällä viikolla olen jättänyt suklaan minimiin (huom. minimiin, en siis jättänyt kokonaan pois) ja syönyt kotiruokaa enemmän. Urheilemassa olen käynyt kolme kertaa.

Ruokavalioni on tällä viikolla koostunut aina aamupalasta, jossa on yksi tai kaksi kauraleipää ja skyr sekä kahvi. Välipalana olen syönyt proteiinipatukan ja välillä lisäksi omenan. Lounaaksi tai päivälliseksi olen syönyt hieman spagettia ja jauhelihaa. Teimme useamman annoksen kerralla, joten vielä tänään syön samaa ruokaa. 😀 Iltapalaksi olen syönyt skyrrin ja/tai kauraleivän. Välillä olen syönyt kahvin kanssa pullan tai muun herkun. Iltanapostelut olen jättänyt kokonaan pois.

Nyt sitten kävin tänään aamulla vaa’alla ja paino oli tippunut kaksi kiloa alas. 😀 Eli napostelut saa jatkossakin jäädä minimiin. Pitää silti kiinnittää kokonaiskalorimäärään huomiota, koska nyt selvästi olen syönyt liian vähän, koska paino humahti oikein kunnolla alaspäin. Täytyy myös lisätä kasviksia ja hedelmiä enemmän ruokavalioon, koska nyt se on aivan liian yksipuolinen.

Suuntaa on selvästi taas oikea. Nyt pitää vaan tosiaan aloittaa ruokavalion viilaaminen. Minun myös tulisi syödä kaksi lämmintä ateriaa päivässä, joten siihen kiinnitän ensi viikolla enemmän huomiota.

Vartalosta huomaa kyllä, että tiivistymistä on tapahtunut. Vyötärö rupeaa selvästi kaventumaan, mutta alavatsassa ja jaloissa on kyllä raskauden jäljiltä vielä ylimääräistä. 🙂

Lue myös: Mille vartalo näyttää 3 kk synnytyksestä

 

 

2 kommenttia

  1. pöö kirjoitti:

    mielenkiinnosta kysyn että miksi et käy päivittäin vauvan kanssa vaunulenkeillä? 🙂 itsellä se on ollut niin iisi tapa pudottaa raskauskilot ja vauvakin on tyytyväinen nukkuessaan raikkaassa ilmassa.

    • johannavaris kirjoitti:

      Moikka! Siis jostain syystä en yhtään tykkää vaunulenkeistä. Yritän kyllä kovasti koko ajan tsempata ja lähteä vaan vauvan kanssa ulos. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *