Hae
Johanna Tolppola

Toivepostaus: My Day

Ihan mahtavaa, että jaksatte kommentoida ja ehdottaa postauksien aiheita. Mielelläni kirjoitan juuri niistä aiheista joita teitä kiinnostaa. Tätä multa on toivottu useampaan otteeseen ja nyt sitten päätin tämän tehdä.

Nyt pääsette sukeltamaan mukaan meidän maanantaipäivään. Herra x:llä oli viikon ainoa vapaapäivä maanantaina, joten edessä oli jonkin verran peruspäivää enemmän ohjelmaa.

Herra x heräsi jo kuuden maissa päivän ensimmäiselle treenille ja oli kotona vähän yli seitsemän. Hän tuli vielä vähäksi aikaa nukkumaan ja me herättiin koko perhe siinä vähän jälkeen kahdeksan. Herra x oli tehnyt mulle aamupalan valmiiksi odottamaan ja oli ostanut vapaapäivän herkun eli pullan. 😀 Söin siin aamupalaksi sämpylän ja pullan sekä join ison kupin kahvia. Aamupalan  jälkeen herra x lähti päivän toiselle treenille ja oli poissa kotoa reilun tunnin. Tässä välissä me Theon kanssa kuuneltiin musiikkia ja luettiin pehmokirjaa.

Lähdettiin kahdentoista aikoihin koko perhe lounaalle. Söin lounaaksi kanaa ja riisiä sekä porkkanaraastetta. Herra x otti lounaspaikasta mukaan päivän ruuat, jottei hänen tarvitse vapaapäivänä kokata.

Lounaalta mentiin kauppakeskukseen kahville. X halusi tarjota mulle ennakkoon ystävänpäiväkahvit, koska on töissä koko ystävänpäivän. Join kahvin ja söin mustikkajuustokakkua. Oli aika hyvää! Kierreltiin hieman kauppakeskuksessa ja ostettiin Theolle vähän vaatteita.

Tämän jälkeen x heitti minut ja Theon ystäväni luokse siksi aikaa kun meni itse hierontaan. Oltiin siellä joku reilu tunti. Vaihdettiin kuulumisia ja ihmeteltiin pikkuisia. <3 Ystäväni on Theon kummi ja minä olen hänen lapsensa kummi. <3

Kun herra x tuli hakemaan meidät, niin lähdimme kauppaan. Käymme yleensä aina kahdessa kaupassa; Lidl:ssä sekä S-marketissa. Ostettiin viikon ruuat molemmille.

Kun päästiin kotiin oli kello jo melkein puoli kuusi. Minun oli alunperin tarkoitus mennä salille, mutta päivä oli venynyt jo niin pitkäksi etten viittinyt enää salille lähteä. Nyt sitten pitää sumplia salitreenit jotenkin muille päiville. Otin kumminkin illalla omaa aikaa ja tein blogijuttuja, kun herra x vietti aikaa Theon kanssa.

Iltapalaksi söin leivän ja skyrrin. Theo nukahti siinä puoli kymmenen ja me mentiin nukkumaan kymmenen maissa.

Tällainen oli meidän päivä. <3

Tästä pääset lukemaan minkälainen oli meidän viikonloppu kahdestaan.

 

4 kommenttia

 1. Sofia kirjoitti:

  Pakko kysyä, mitä meikkivoidetta käytät? Sun iho näyttää ihanan kuulaan ja terveen, tasaisen näköiseltä! <3

  • johannavaris kirjoitti:

   Moikka! Kiitos kommentista. Käytän macin studiofix mattaa sekoitettuna normaaliin bb-voiteeseen. 😀 Eli semmoinen oma sekoitus.

 2. Tiina kirjoitti:

  Voitko tehdä myös ruokapäiväkirjan viikostasi? Miten vauva on kauppareissut? Nukkuu?

  • johannavaris kirjoitti:

   Moikka! Kiva kun kommentoit. Joo pitää tehdä sellainen päivitys myös. Theo nukkuu aina kaikki kauppareissut. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *