Hae
Johanna Tolppola

Viikonloppu Kahdestaan

Tämän viikonlopun vietin Theon kanssa kaksistaan, koska herra x oli töissä koko viikonlopun. Silti meillä oli paljon kivaa ohjelmaa. 🙂

Perjantaina oltiin Theon kanssa mun äidin luona. Haettiin noutoruokaa ja vietettiin koko iltapäivä/alkuilta yhdessä. Theo oli taas vähän äkäinen, koska ei ollut suostunut nukkumaan päiväunia, mutta onneksi sain sen äidin luokse nukutettua puolentunnin urakan jälkeen. 😀

Lauantaina vietettiin oikein rauhallinen aamu taas yhdessä. Iltapäivällä mentiin Theon kanssa mun ystävän luoksen ja oltiin siellä joku vajaa pari tuntia, jonka jälkeen lähdettiin kaikki Jumboon syömään. Theo nukkui onneksi hyvät päikkärit ja heräsi juuri kun meidän ruuat tuli pöytään. Syötin tässä välissä Theon ja sitten vasta menin oman aterian kimppuun. Jumbon jälkeen mentiin takaisin mun ystävälle ja vietettiin ilta siellä. Lauantaina muuten Theo nukahti ensimmäistä kertaa pelkkään silittelyyn omaa sänkyynsä. Tämä oli suorastaan ihme. 😀

Sunnuntaina lähdettiin Theon kanssa mun isän ja hänen puolisonsa luokse Porvooseen syömään. Siellä oli myös mun veli, joten kunnon perhelounas oli kyseessä. Syötiin lohta, perunaa, salaattia ja jälkkäriksi marjapiirakkaa. Nam!

Theo taas nukkui todella hyvät päiväunet ja heräsi vasta monen tunnin päiväunien jälkeen. Oltiin koko päivä melkein Porvoossa. Theo oli todella hyvällä päällä.

Kun lähdettiin ajamaan kotiin, niin jostain syystä hän sitten päätti ruveta itkemään ja tuttikaan ei kelvannut vaikka kuinka yritin laittaa. Hän sitten itki koko matkan Porvoosta Helsinkiin. Hän ei ole ikinä itkenyt noin pitkään putkeen. En yhtään tiedä mikä hänellä oli. Kun päästiin pois autosta niin itku loppui seinään. Hän oli aivan hiessä ja punainen siitä huutamisesta. Oli kyllä sydäntäsärkevä näky. Onneksi se kumminkin loppui ja loppuillan oli taas ihan normaali itsensä.

Tällainen oli meidän viikonloppu. Ollaan yleensä aika paljon liikenteessä, koska en halua jämähtää neljän seinän sisään. <3

Mitä teidän viikonloppuun kuului?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *