Hae
Johanna Tolppola

Mille Vartalo Näyttää 3 kk Synnytyksestä

Nyt on kulunut se reilu 3 kk siitä kun sain Theon. Sektiohaava on muuten parantunut todella hyvin. Se on vielä haalean punainen, mutta minua se ei haittaa. Ajattelin käydä ostamassa siihen arpilaastaria. Olen kuullut siitä paljon hyvää.

Nyt siis olen päässyt urheilemaan pari kertaa viikossa, mutta vaunulenkkejä tuolla ulkona en ole vielä kauheasti tehnyt.  Nyt oikeasti ajattelin ryhdistäytyä ja kun ilmat paranee, niin menen ehdottomasti sinne ulos. Näin olen sanonut joka kerta kun asiaa olen puinut. 😀

Painolle ei ole tämän kuukauden aikana tapahtunut yhtään mitään. En tiedä kuulunko nyt sitten siihen ihmisryhmään, jolla ei paino tipu imettäessä enää tietyn pisteen jälkeen. Sellaiset viimeiset 5-6 kg haluaisin ehdottomasti vielä pois.

Myönnän, että en kyllä ole herkkujen suhteen kauheasti tsempannut tähän viikkoon asti. Herra x on kuljettanut mulle vaikka mitä herkkuja, koska hän nyt elää mun kautta. 😀 Hän kun on dieetillä, niin se mitä hänen tekee mieli syödä niin hän on ostanut mulle. 😀 Ei kauhean reilua. 😀 Nyt sitten käskin ettei saa enää ostaa mulle mitään herkkuja. Tämä viikko onkin sitten menty ilman suklaata, joka on ihan ennen näkemätöntä. 😀

Nyt on mielenkiintoista nähdä miten vaikuttaa kun jätän herkuttelun vähemmälle. Ensi viikolla pääsen myös salille varmaan 3 tai jopa 4 kertaa. 🙂

1 kk synnytyksen jälkeen / 2 kk synnytyksen jälkeen / 3 kk synnytyksen jälkeen

 

8 kommenttia

 1. Millamainen kirjoitti:

  Hyvin oot palautunut! Mäkin oon taltioinut omaan blogiini raskauden jälkeistä palautumistani kuvien kera:

  6kk sektion jälkeen:
  https://millamainen.blogspot.fi/2017/05/vatsa-pyllynreialla-kehoni-puoli-vuotta.html?m=1

  1v. sektion jälkeen: https://millamainen.blogspot.fi/2017/11/vuosi-sektion-jalkeen-vatsa-edelleen.html?m=0

  • johannavaris kirjoitti:

   Voi vitsi. Kiitos. Olipas mielenkiintoista nähdä myös miten toiset on palautunut. Säkin oot hyvin kyllä palautunut. 🙂

 2. Nonna kirjoitti:

  Olisiko sinun mahdollista kirjoittaa ajatuksiasi mahdollisesta uudesta synnyttämisestä? Miten? Ja mitä ajattelet nyt sektiosta ja alatiesynnytyksestä? Millaista ikäeroa pidät sisaruksilla hyvänä ja miten itse voisit kokea raskautuvasi uudelleen (millaisella aikavälillä)?

  • johannavaris kirjoitti:

   Moikka, kiitos kommentista. Uusin postaus käsittelee juuri näitä asioita. Kiitos inspiraatiosta! <3

 3. Outi Karita kirjoitti:

  Mullahan jämähti paino tiettyyn lukemaan ja herkkujenkaan reilu vähentäminen ei auttanut. Kaikilla ei vaan imettäessä paino tipu, mutta kyllä ne kilot joskus ehtii tippumaan, nyt ei ole varsinaisen laihduttamisen aika. Liikunta ja perusterveellinen ruokavalio saa tehdä sen minkä tekee.

  • johannavaris kirjoitti:

   Joo mullakaan ei oo kuukauteen enää tippunut, mutta ei tosiaan kiire oo kuten itsekin mainitsit. <3

 4. Tiina kirjoitti:

  Sama juttu painon kanssa. Voitko kertoa lukumäärän missä menet tällä hetkellä? Lisäksi kiinnostaisi tietää miksi et ulkoile? Ja voitko kertoa miten olet nyt salilla treenaillut/aiot treenata? ??

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *