Hae
Johanna Tolppola

Hetkellinen Irtautuminen Vauvakuplasta

Vaikka kuinka olisi onnellinen omassa lapsiarjessaan, niin tottakai sitä välillä kaipaa sitä omaa aikaa. Olen huomannut, että sen oman ajan kaipuun huomaakin vasta sitten kun pääsee hetkeksi irtautumaan vauvakuplasta.

En tiedä kuinka moni lukijoista edes tietää, että olen alunperin kotoisin Joensuusta ja olen muuttanut 14 vuotiaana Helsinkiin vanhempieni kanssa. Mulla on edelleen ystäviä Joensuusta, mutta hekin ovat päätyneet asumaan Helsinkiin. Mulla on mun joensuulaisten ystävien kanssa ihan omat jutut ja niihin ei varmasti pääse sisään kauhean helpolla kukaan ulkopuolinen. Sen takia onkin ihana välillä kokoontua porukalla ja vaan nauttia hyvästä ja etenkin hauskasta seurasta.

Eilen meillä oli sovittu brunssitreffit Kiilaan klo 12. Meitä oli yhteensä neljä. Yhden ystävistä olen tuntenut tarhasta asti, toisen ala-asteelta ja kolmanteen tutustunut ystävän kautta aikuisiällä. Herra x jäi siis hoitamaan Theoa kotiin.

Itse olin syönyt aamulla jo aamupalan, joten mulla ei huutavan kova nälkä vielä ollut. Olen muutenkin aika nirso, joten mun lautanen ei todellakaan näyttänyt tältä miltä alapuolella olevassa kuvassa. Naurettiinkin just, että otan mieluummin kuvia muiden annoksista, koska omani näytti niin surkealta. 😀

Ystävien näkeminen tekee kyllä vaan niin hyvää. Ihana oli laittaa ns. aivot narikkaan ja kuunnella vaan muiden kuulumisia ja juttuja.

Repäistiin ihan ja otettiin brunssin yhteydessä myös lasilliset shamppanjaa.

Tän porukan kanssa saa kyllä aina nauraa, vaikka pystytään puhumaan myös ihan vakavistakin asioista. Alla oleva kuva kertoo kyllä enemmän kuin tuhat sanaa.

Oli aivan ihanaa nähdä tätä porukkaa! Ihan harmittaa ettemme nää useammin!

Brunssi tuli kyllä näin jälkikäteen ajatellen ihan tarpeeseen. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *