Hae
Johanna Tolppola

Minulta Ei Puuttunut Mitään

Ennen Theoa elin perinteistä  ”kaupunkilaisen” elämää. Asuin melkein Helsingin keskustassa ihanassa remontoidussa kaksiossa, kävin töissä, salilla, lasillisella ystävien kanssa, jne. Tapailin herra x:sää ja teimme kaikkea kivaa; ravintolaillallisia, leffassa käyntiä, jne. Voin sanoa ettei minulta puuttunut mitään. Siltä ainakin tuntui.

Kun muutimme x:n kanssa ostamaamme asuntoon noin 5 km päähän keskustasta ja sain tietää odottavani Theoa, niin pelkäsin, että kaikki mihin olen tottunut muuttuu radikaalisti ja joudun luopumaan niin paljosta.

Kuinka ihanaa onkaan ollut huomata, että en ole joutunut luopumaan mistään itselleni tärkeästä ja arki luistaa meillä enemmän kuin hyvin. Toki en pääse lasilliselle ystävien kanssa niin kuin ennen tai treenaamaan milloin vain itse haluan, mutta näillä ei ole enää merkitystä. Näen ystäviä enemmän nyt kuin ennen Theoa (toki tämä varmasti muuttuu kun mammaloma loppuu) ja olen päässyt jo takaisin treenienkin pariin. Ja vaikka en edes näkisi näin paljoa ystäviä tai pääsisi treenaamaan, niin se ei haittaisi, koska mikään ei voita aikaa rakkaan lapseni kanssa. Olen vain todella onnellinen, että olen saanut tehtyä vauva-arjestani juuri minunlaiseni. Ei ole tarvinnut luopua edes kampaajasta, kynsistä tai ripsistä. 😀 Pinnallistako? Ei musta! Halu pitää huolta itsestä ei ole muuttunut miksikään vauvan tulon jälkeen. 🙂

Kynnet laitettiin muuten ristiäisiä varten vaaleansiniseksi Detailed Beauty Salongissa. 

Ripsetkin laitettiin kuntoon ristiäisiä varten Sulossa. <3

Joka aamu herään onnellisena. Luulin aikaisemmin ettei minulta puuttunut mitään, mutta nyt kun sain Theon tiesin heti mikä minulta puuttui. Tuntui, että kaikki palaset loksahtivat paikoilleen. Tällä hetkellä en muuttaisi elämässäni yhtään mitään. Se jos mikä on ihana tunne. <3

 

”Vasta sinun jälkeen tiesin mikä elämästäni puuttui.”

 

2 kommenttia

  1. Memmu kirjoitti:

    Ihana kirjoitus =)
    Äidinrakkaus on niin <3 Sen tietää vasta, kun se tulee kohdalle.

  2. Outi Karita kirjoitti:

    Ihana kirjoitus ❤

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *