Hae
Johanna Tolppola

Aktiviteettia Vauvoille

Eilen menin ensimmäistä kertaa Theon kanssa ihan hänelle suunnattuun ohjelmaan. Yleensä hänen aktiviteetit on kotona joko mun tai x:n järjestämää viihdykettä tai sitten kauppakeskuksessa pyörimistä. 😀

Theon kummi kutsui minut ja Theon mukaansa Ooppera Baletin järjestämään vauvojen taidetuokioon. Tämä oli suunnattu 0-9 kk ikäisille vauvoille ja se pidettiin Oopperatalolla. Tuokiossa oli laulua, leikkiä, tanssia ja soittimien soittamista. Tuokio perustui heidän ohjelmistossa pyörivään Giselleen.

Theo oli selvästi joukon nuorin. Eihän hän nyt ihan kamalasti menosta ja meiningistä mitään tajunnut, mutta ihmetteli kylläkin ja välillä hymyili. Muut vauvat olivat jo isompia ja he olivat kyllä aivan innoissaan. Hauska oli vierestä katsoa kun vauvat naureskeli ja kiljahteli. 😀

Tuokio kesti 30 minuuttia ja oli musta juuri sopivan pituinen. Itse kyllä tykkäsin ja haluan osallistua vastaavaan uudelleenkin. Näitä kuulema järjestetään pari kertaa vuodessa.

Oli positiivinen kokemus ja olipahan jotain aktiviteettia myös Theolle. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *