Hae
Johanna Tolppola

Ristiäiset Osa 2: Kuvapläjäys

Viime kirjoituksessa kerroinkin miten ristiäiset oikein meni. Nyt sitten halusin tehdä vielä erillisen postauksen, jossa on pelkkiä kuvia. Minulla oli kuvaaja paikalla, koska halusin saada ihania muistoja ja en halunnut nakittaa kuvaamista kenellekään.

Nyt sitten sain ammattikuvaajan ottamia kuvia. <3 Sain kuvia jopa 190 eli tässä niistä vain murto-osa. En myöskään laittanut tänne blogiin sellaisia perhekuvia, joissa näkyy enemmän perhettä/sukulaisia, koska haluan tietenkin kunnioittaa heidän yksityisyyttä. 🙂

Kuuvajan palkkasin yrtykseltä nimeltä Täydenkuun Kuva. 

 

Kuvaaja: Täydenkuun Kuva 

 

Jos et lukenut vielä ristiäistunnelmista, niin pääset siihen kirjoitukseen tästä.

 

 

Yksi kommentti

  1. kata kirjoitti:

    Ihania kuvia! <3 Onnea vielä koko pienelle perheelle, näytätte onnellisilta! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *