Hae
Johanna Tolppola

Mille Vartalo Näyttää 2 Kuukautta Synnytyksestä

Kuukausi sitten kirjoitin postauksen miltä vartalo näyttää 4 viikkoa synnytyksestä ja nyt halusin näyttää mitä muutoksia on tapahtunut taas kuukaudessa. Syy siihen miksi kirjoitan tästä aiheesta on se, että minua ainakin tuoreena äitinä kiinnosti paljon, että miten vartalo palautuu ja kuinka nopeasti. Kaikki on toki yksilöllistä, mutta halusin jakaa teille omat kokemukset.

Taustatietona, että en ole dieetannut tai katsonut muutenkaan mitä suuhuni laitan. Herkuteltua on tullut jopa liikaakin. Ensimmäisen kuukauden jälkeen en ole katsonut enää painoa, koska en halua ottaa stressiä siitä miten raskauskilot lähtevät.

Edelleenkään en rupea vielä dieetille vaan rupean kuntouttamaan vartaloani pikku hiljaa. Seuraavassa postauksessa kerron miten kuntouttaminen alkaa. 🙂

Olen tyytyväinen siihen miten olen palautunut. Toisille tulee raskauden aikana ainoastaan vaan se maha ja se häviää heti synnytyksen jälkeen ja toisille kertyy sitten ylimääräistä vähän joka paikkaan, kuten minulla ja niiden hävittäminen vie luonnollisesti aikaa.

Tästä pääset postaukseen, jossa näkyy vartalon muutokset 4 viikkoa synnytyksestä sekä siihen mennessä lähteneet kilot. 

Raskaana, 1 kk synnytyksen jälkeen, 2 kk synnytyksen jälkeen.

3 kommenttia

  1. Salla kirjoitti:

    Näytät kauniilta kaikissa kolmessa kuvassa: )

  2. Tiia kirjoitti:

    Hienosti on palautuminen lähtenyt käyntiin! 🙂 Pikkuvauva aika on niiiin lyhyt, nauti niistä hetkistä!<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *