Hae
Johanna Tolppola

Tavoitteet Vuodelle 2018

Viime kirjoituksessa kerroin miten kävi vuoden 2017 tavoitteiden kanssa. Nyt haluan jakaa omat tavoitteeni tälle vuodelle. Päätin, että niitä on vain muutama, koska en halua ottaa niistä mitään stressiä. 🙂

Ensimmäinen tavoite on tänä vuonna oppia sanomaan Ei. Lähden todella helposti mukaan moniin asioihin ja projekteihin, koska innostun niin paljon aina uusista asioista. Pidän kyllä tästä piirteestä itsessäni, mutta tänä vuonna haluan sanoa enemmän ei. Syy tähän on yksinkertainen; haluan nauttia kaikesta yhteisestä ajasta mitä minulla ja lapsellani on sekä panostaa perheeseeni. Mini on vauva vain hetken. Tässä samalla opin myös priorisoimaan asioita enemmän omassa henkilökohtaisessa elämässä.

Toisena tavoitteena on palautua raskaudesta kunnolla ja etenkin oikein. Haluan edesauttaa palautumistani ja aloittaa treenit kaikessa rauhassa. Toki haluan myös loput raskauskilot pois, mutta päätavoite on ehdottomasti palautumisessa.

Viimeisenä tavoitteena on löytää taas tasapaino ja oikeat rutiinit sekä kunnon rytmi uuteen perhe-elämään. Tämä 2 kk on ollut opettelua ja nyt olisi aika saada elämä taas asteen verran organisoidummaksi.

Tämän enempää tavoitteita en tälle vuodelle aseta. 🙂 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *