Hae
Johanna Tolppola

Miten Kävi Vuoden 2017 Tavoitteiden

Olen joka vuosi blogissani listannut tavoitteet tulevalle vuodelle. Nyt sitten onkin aika katsoa miten kävi vuoden 2017 tavoitteiden.

Olin listannut vuoden tavoitteiksi seuraavat:

”Ensimmäisenä tavoitteena on nyt saada se muutama kilo pois, kuten aikaisemmassa kirjoituksessa kerroin.

Yksi tavoite on olla parempi ystävä. Mun ystävät pelasti mut viime vuonna.  Näin ystäviä kyllä aikaisempia vuosia enemmän, mutta olin suurimman osan vuodesta hieman palasina. Toivon nyt, että tänä vuonna mä voisin olla heille yhtä hyvä ystävä mitä he ovat olleet mulle.

Tavotteeksi voisi asettaa myös kovaa treenaamisen ja kehonhuollon, jne. Näitä en kumminkaan listan jatkeeksi laita, koska nämä ovat mulle jo osa arkea eli itsestäänselvyys.

Olen joka vuosi harrastanut myös hyväntekeväisyyttä, mutta nyt haluan tänä vuonna tehdä sitä vielä enemmän. Mun hyvä ystävä tekee hyväntekeväisyyttä melkein joka viikko, joten haluan ottaa hänestä mallia. <3

Viimeisenä tavoitteena on mielen kehittäminen. Eli haluan lukea enemmän kirjoja, osallistua jollekkin kurssille ja luoda jotain uutta.”

 

Ensimmäinen tavoite tavallaan toteutui, koska sain alkuvuonna pudotettua 6 kiloa pois. Sitten tulinkin raskaaksi ja paino nousi 21 kg ja sitten taas tippui loppu vuonna 14 kg. Eli aikamoista jojoilua.

Toivon ainakin, että myös toinen tavoite toteutui ainakin loppuvuoden kohdalla. Alkuvuosi siihen kesään asti meni niin sumussa, että en oikein kyennyt näkemään ketään ja en pystynyt olemaan sellainen ystävä kuin olisin halunnut. Kesästä eteenpäin näin ystäviä todella paljon ja todella toivon, että olen voinut olla mahdollisimman hyvä ystävä.

Hyväntekeväisyyttä tein tänä vuonna vähemmän kuin aikaisemmin. Omassa elämässä tapahtunut niin paljon asioita etten vaan ole yksinkertaisesti muistanut panostaa tähän.

Mielen kehittämisen kannalta viime vuonna en lukenut yhtäkään kirjaa eli se meni sen osalta aika penkin alle. Olin kumminkin mukana luomassa paljon uutta työrintamalla ja tätä kautta pääsin kehittämään itseäni ammatillisesti todella hyvin.

Miten meni teidän tavoitteiden kanssa?

Tästä pääset lukemaan miten mulla kävi vuoden 2016 tavoitteiden kanssa.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *