Hae
Johanna Tolppola

Mini Jo 2 Kuukautta

Aika vaan rientää ja minikin on jo 2 kuukautta ”vanha”.  Hän on kasvanut hurjaa vauhtia ja ei ole enää mikään pikkuinen. Hän on nyt tuplannut painonsa ja painaakin jo n. 6 kiloa. Pituuttakin on saanut n. 10 cm lisää tässä parissa kuukaudessa.

Nyt viime viikkoina hän on alkanut hymyilemään ja naureskelee kun puhun hänelle. Mini myös yrittää kovasti jo jutella ja se on kyllä maailman söpöintä.

Pientä rytmiä alkaakin ihme kyllä jo muodostua. Iltaisin menemme koko perhe nukkumaan kymmenen maissa ja mini herää n. 2-3 h:n välein syömään. Otan useasti hänet viereeni sänkyyn tuolloin joten yösyötöt menevät todella helposti. Nukumme yleensä n. 10-12 h yöunet. 😀 Eli päiväunia en minä ainakaan tarvitse.

Joka päivä lähdemme jonnekin kyläilemään tai hengailemaan. Tällöin mini nukkuu ensimmäiset päiväunet. Hänen kanssaan kyläily on kyllä vielä helppoa, koska hän ei kaipaa vielä ylimääräistä viihdykettä. Olimme esimerkiksi yksi päivä mun ystävän luona koko päivän. Katselimme ystävän kanssa vaan sarjoja nonstoppina ja mini oli mukana.

Iltaisin hän on ollut todella kiinni minussa ja olisi sylissä ihan koko ajan. Nyt ihan muutaman päivän ajan hän on malttanut olla sitterissä tai kehdossa josta tulee musiikkia hieman pidempään. Toisaalta se, että hän nyt roikkuu mun sylissä ei haittaa ollenkaan. Hän kasvaa hurjaa vauhtia ja kun lähtee liikkeelle niin epäilen että äidin syli ei kauhean pitkiksi ajoiksi enää silloin kelpaa.

Ainakin vielä kaikki ollut helpompaa mihin olin varautunut. Sitä ei tiedä mitä tulevaisuus tuo tullessaan, mutta ainakin nyt olen saanut nauttia äitiydestä ja ministä.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *