Hae
Johanna Tolppola

Suurten Muutoksien Vuosi 2017

Hengästyn kun edes ajattelen mitä kaikkea viime vuonna tapahtui. On se aika ihmeellistä miten elämä voi muuttua silmän räpäyksessä saati sitten kokonaisessa vuodessa.

Viime vuoden päätapahtumat voin tiivistää neljään asiaan; asunnon osto, raskaus, kihlaus ja lapsen syntymä. Kaikki tämä yhden vuoden aikana. Huh. Tuntuu vieläkin epätodelliselta, että kaikki tuo todella tapahtui minulle.

Vuotta 2017 voi myös kutsua osaltani heittäytymisen vuodeksi. Ostin asunnon yhdessä miehen kanssa kenen kanssa en ollut asunut päiväkään yhdessä. Seurustelleet olimme reilu puoli vuotta. 😀 Saimme lapsen kun olimme asuneet yhdessä seuraavat puoli vuotta. Elämässä kannattaa siis heittäytyä. <3

Olen onnellinen ja kiitollinen näistä tapahtumista. Niin monen sattuman kautta kaikki nämä asiat ovat tapahtuneet, että pakko on uskoa kohtaloon. Vaikka kaikkea ihanaa tapahtui vuoden aikana, niin toi se myös henkistä myllerrystä mukanaan. En ollut aikaisemmin ajatellut, että lapsi kuuluisi elämääni juuri nyt ja en uskonut, että muuttaisin vähään aikaan yhtään kenenkään kanssa yhteen. Olin myös vannonut etten enää mene kihloihin. Vuoden aikana sain mennä syvälle itseeni ja miettiä mitä haluan elämältä ja olenko valmis näihin asioihin. Henkistä myllerrystä pahensi vielä alkuraskauden todella huono olo, joka vaikutti aivan kaikkeen. Elämän mennessä eteenpäin opin, että ei elämässä ikinä ole valmis yhtään mihinkään ennen kuin ne asiat tapahtuu ja löysin tätä kautta haluamani tasapainon.

Menneestä vuodesta haluan kiittää ystäviä ja perhettä. Teistä on ollut suuri apu ja tuki suurten muutoksien vuodessa. Kiitos siitä. <3

Iso kiitos myös herra x:lle, että tulit elämääni kohtalon saattelemana tuona räntäsateisena helmikuun iltana vuonna 2016 ja olit sinnikkäin tuntemani mies ikinä. Kiitos vuodesta 2017 kun heittäydyit kanssani tuntemattomaan. <3

Vuodelta 2018 toivon ihanista asioista huolimatta hieman seesteisempää ja vähemmän tapahtumarikasta vuotta. 😀 

 

 

 

 

3 kommenttia

 1. Stonee kirjoitti:

  Ihanaa uvtä! Millä vaatteilla teidän vauva nukkuu? Miten yöt sujuu? Missä nukkuu? ?

  • Sribee kirjoitti:

   ??

  • johannavaris kirjoitti:

   Moikka! Kiitos samoin. 🙂 Mini nukkuu yleensä joko haalariyöpuvussa tai sitten unipussin muotoisessa polarnin yöpaidassa. tämän lisäksi laitan hänet usein unipussiin, jossa kädet ovat vapaana. 🙂 Hän nukkuu välillä omassa sängyssä, välillä perhepedissä. Useimmiten hän on puolet yöstä omassa sängyssä ja puolet minun vieressä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *