Hae
Johanna Tolppola

Meidän Ensimmäinen Joulu Perheenä

Nyt on vietetty meidän ensimmäinen Joulu perheenä. Minihän ei nyt menosta ja meiningistä ymmärtänyt mitään, mutta tämä oli iso juttu meille ja selvästi myös muillekin sukulaisille.

Aattoaamu alkoi kotona aamukahvilla ja piirettyjä katsomalla. Vaihdettiin herra x:n kanssa lahjat toisillemme. Olin ostanut hänelle lisäravinteita, lahjakortin sekä sähköhammasharjat (meille molemmille). Minä sain lahjaksi MK:n lompakon. <3

Heti aamusta lähdettiin x:n äidin luokse aamupalalle, josta matka jatkui vielä aamupäivästä muiden sukulaisten luokse. Mini kiersi sylistä toiseen ja oli varmasti aika ihmeissään. Selvästi kyllä hän kyllä tykkäsi olla kaikkien sylissä ja jaksoi ihmeen hyvin. 🙂

Neljältä mentiin syömään mun äidin luokse, jossa oli myös mun täti ja kummityttö. Siellä vierähtikin ilta yli kahdeksaan. Oltiin koko perhe aivan rikki, koska oltiin herätty ajoissa ja oltiin koko päivä liikenteessä. Tässä vaiheessa minikin alkoi jo olla aika huonolla päällä ja päätettiin lähteä kotiin äidin kehotuksesta.

Saatiin ihan mielettömän paljon lahjoja. Itse en olisi tarvinnut kyllä yhtään mitään, mutta olen tietenkin superkiitollinen jokaisesta paketista. Mini sai valtavan määrän omia paketteja. Vaatteita on nyt kyllä pilvin pimein. Onneksi tuli paljon eri kokoja. 🙂

Jouluaaton jälkeen mini oli todella väsynyt ja nukkuikin ensimmäistä kertaa 5 h putkeen ja sitten heräsi vaan syömään ja nukahti heti uudelleen.

Joulupäivänä mentiin syömään mun isän luokse Porvooseen ja siellä oltiin myös monta tuntia. Mini nukkui melkein koko ajan. Oli varmaan vieläkin poikki Jouluaatosta. Sieltäkin tuli ihania paketteja. <3

Tapaninpäivänä mentiin vuorostaan herra x:n isän luokse syömään. Siellä mini oli taas hereillä koko ajan ja oli hieman huonolla tuulella. Hyvin kumminkin rauhoittui aina mun tai x:n syliin.

Joulu on siitä ihanaa aikaa, että näkee paljon sukulaisia ja saa viettää aikaa perheen kanssa. Mutta on noi päivät kyllä myös raskaita, kun haluaa nähdä tasapuolisesti kaikkia sukulaisia, niin päivistä tulee aika pitkiä.

Pitkistä päivistä huolimatta Joulu oli aivan ihana ja mini saa olla kyllä onnellinen kun hänellä on näin paljon rakastavia ihmisiä ympärillä.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *