Hae
Johanna Tolppola
Kaupallinen yhteistyö

Kun Äitiyslomallakin Tarvitset Kalenterin

Kaupallinen yhteistyö: Detailed Beauty Salon

Olen aina ollut kalenteri-ihminen. Aikaisemmin oma kantani oli, että jos jotain ei ole merkattu kalenteriin, niin sitä menoa ei ole olemassa. Työelämässä tämä kävi hyvin helposti duunin kalenterilla, joka oli synkronoitu omaan puhelimeen. Merkkasin sinne myös omat henkilökohtaiset menot, jotta kaikki olisi aina samassa paikassa.

Nyt kun jäin mammalomalle niin ajattelin, että nyt jää sitten kalenterihankinnat ja aikataulutus vähäksi aikaa. Noh mitenkäs siinä sitten kävikään. Olen ollut äitiyslomalla nyt 2 kuukautta ja eilen menin ostamaan itselleni ihan perinteisen kalenterin. Tuntuu, että koko ajan neuvolaa, lääkäriä ja muita menoja. Olin ihan varma, että kohta unohdan jotain, joten kalenterin hankinta tuli nyt sitten ajankohtaiseksi. 😀

Saan myös outoa mielihyvää, että kaikki menot on merkattuna kalenteriin ja ei tarvitse itse miettiä tai muistella mitä on tullut sovittua, jne.

Olen edelleen kyllä sitä mieltä, että kiire on aina itse hankittua ja niin on muuten nytkin. Mulla on ollut ohjelmaa melkeimpä joka ikiselle päivälle. Itsehän menoni organisoin, joten syyttää ei voi ketään muuta kuin itseä. Empähän ainakaan muutu erakoksi. Toki on myös päiviä, että olen vain kotona kaikessa rauhassa. Nautin kyllä niistäkin päivistä. 🙂

 

Kuva: A-lehdet Johanna Myllymäki

 

 

Kaupallinen yhteistyö: Detailed Beauty Salon

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *