Hae
Johanna Tolppola

Vauvakuvaukset

En etukäteen ollut ajatellut, että kävisimme erikseen ottamassa vauvakuvia ministä, mutta meille tuli mahdollisuus jossa kuvaaja pääsi ottamaan kuvat meille kotiin ja päätimme tietenkin hyödyntää tämän.

Kuvaaja tuli käymään meillä kotona silloin kun mini oli alle 2 viikkoa. Näin kuvat on vielä aika helppo ottaa, koska vauva nukkuu suurimman osan ajasta. Noh, meidän vauva oli kyllä hereillä koko kuvauksien ajan, mutta onneksi hän oli todella rauhallinen ja saimme ihania kuvia muistoksi.

Tässä kuvauksien saldo. 

Kuvaajana toimi valokuvaaja Leena Warén. 

Nyt laitan kuvat teetätykseen ja jaan sukulaisille. 😀 Ihana, että nyt on tällaisia muistoja heti alkuviikoilta. <3

 

2 kommenttia

  1. Jasu kirjoitti:

    Aivan ihanat kuvat♥

    https://jasukuvaa.blogspot.fi/

  2. Manduca kirjoitti:

    Voe, että on söpö x). Harmi, ettei tullut itsellä otettua ammattilaisella esikoisesta vauvakuvia. 1- vuotis kuvat sentään saatiin käytyä otattamassa. Onneksi on kuitenkin tullut itsellä kuvattua jo heti laitokselta lähtien… Mutta ois nuo ammattilaisella otetut vauvakuvat vaan niin kivoja katella 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *