Hae
Johanna Tolppola

Mille Vartalo Näyttää 4 Viikkoa Synnytyksestä

Nyt on vajaa neljä viikkoa synnytyksestä. Aika on kulunut supernopeasti ja tuntuu, että raskaudesta olisi ikuisuus. On ollut mielenkiintoista seurata, miten oma kroppa palautuu raskaudesta ja sektiosta. Palautuminen on kaikilla yksilöllistä, joten edes googlettelut ”kropan palautuminen raskaudesta ja sektiosta” ei auta. 😀

Viikko viikolta huomaan muutoksia vartalossa ja vaa’an lukemassa. Tällä hetkellä raskauskiloja on pudonnut n. 13 kg. Eli vielä on 8 kg jäljellä.

Vatsan iho ei ole vielä tietenkään palautunut, mutta huomaan siinäkin muutoksia jo nyt. Jännä nähdä miten iho palautuu ja miten pitkään se vie aikaa. Kiinteytymisen tai painonpudotuksen eteen en ole tehnyt yhtään mitään, enkä muuten vähään aikaan tule tekemäänkään. Nautiskelen nyt vauva-arjesta ja palaan liikunnan ja tarkemman ruokavalion pariin sitten kun niiden aika taas on. <3

Tulen kyllä jakamaan tätä palautumista säännöllisesti täällä blogissa, koska itse en löytänyt oikein mitään tietoa mistään. 🙂 

Vaunulenkeillä en ole vieläkään päässyt käymään. Katsotaan jos vaikka viikonloppuna pääsisin. 🙂

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *