Hae
Johanna Tolppola

Joulua Odotellessa

En ole koskaan ollut sellainen super ”jouluihminen”, mutta täytyy kyllä nyt sanoa, että tänä vuonna odotan joulua enemmän kuin koskaan. Ihana viettää ensimmäinen Joulu perheenä perheen kanssa. <3

Onneksi herra x on mukana mun Joulufiilistelyissä ja mennäänkin huomenna hakemaan meille Joulukuusi. Tai siis muovikuusi. Itse kärsin astmasta ja oikea kuusi aiheuttaa mulle hengen ahdistusta, joten muovikuusi kelvatkoon. 🙂

Vielähän pikkuinen ei tajua yhtikäs mitään koko Joulusta, mutta ainakin mulle nyt tuoreena äitinä tämä on iso juttu.

Lahjojen hankinnan ajattelin tänä vuonna aloittaa ”ajoissa” eli nyt pikku hiljaa. Aikaisempina vuosina olen lahjat ostanut tyyliin muutamaa päivää ennen aattoa. 😀

Pikkujouluthan tänä vuonna jäi nyt välistä, mutta jos teillä on pikkujoulukausi vielä edessä ja haluatte itsenne juhlakuntoon, niin Detailed Beauty Salongissa on nyt hyviä tarjouksia. Jos lahjaidea on vielä kateissa, niin tässä myös hyvä joululahjavinkki!

Tarjouksena on mm.

  • Manikyyri ja pedikyyri geelilakkauksella + 1 koristelu yhteensä 90 e (norm. 105 e).
  • Kauneusmeikki ja juhlakampaus yht. 110 e. Meikissä heleyttäjänä tuhkimotipat ja kiinteyttävä silmänympärysseerumi.
  • Luxes spa pedikyyri; hemmotteleva pedikyyri kuorinnalla ja extra 15 min hieronnalla. Sis. liotus, kynsinauhojen siistiminen, kovettumien poistaminen, kuorinta, hieronta, normaali kokolakka. Yht. 70 e.
  • Päähieronta; 15 min / +10 e, sopii hyvin esim. hiusten leikkuun yhteydessä.
  • Parafiinihoito käsille ja jaloille; Syväkosteuttava ja ihoa ravitseva lämmin parafiini tehostaa hoitoaineiden imeytymistä ja parantaa ihon aineenvaihduntaa, rentouttaa ja lievittää kipuja sekä hävittää uurteita ja ryppyjä. +10 e hoidon yhteydessä. 20 e erikseen käsille tai jaloille.

Tarjoukset voimassa 31.12.2017 asti. Voi ostaa myös lahjakorttina lahjaksi! Tästä pääset varmaan ajan. 

 

Pääsin eilen A-lehdille blogikuvauksiin. Kiva oli vaihteeksi pukea päälle muuta kuin yöpaita ja laittaa jopa vähän meikkiä. 😀

 

 

 

Yksi kommentti

  1. Katariina kirjoitti:

    Mä oon aina rakastanut joulua, mutta lapsena siinä on kiinnostanu lähinnä lahjat 😀 Nykyään minusta tuntuu, että mitä vanhemmaks tuun niin sitä enemmän ootan joulua koska se on se aika vuodesta kun saa oikeesti rauhottua perheen kanssa. Ja se kaikki fiilistely joulunodotuksessa: valot, kynttilät, tortut <3 Ah, ihanaa joulunodotusaikaa teidän pikkuperheelle!<3 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *