Hae
Johanna Tolppola
Kaupallinen yhteistyö

It’s That F****** Easy.

Kaupallinen yhteistyö: Påre Skincare

Olen viime kesästä asti ollut mukana testaamassa nyt marraskuussa myyntiin tullutta uutta ihonhoitosarjaa. Olen käyttänyt sarjan tuotteita (tasan kahta tuotetta) siitä asti ja ihoni ei ole koskaan voinut näin hyvin. Iho tuntuu sileältä ja näpyt ovat vähentyneet ihan selkeästi. Ihon väri on myös tasaisempi.

Olen aina kokenut ihonhoidon hankalaksi, koska välillä mulla on just rasvainen iho, välillä se tuntuu kuivalta ja joskus joku on sanonut, että ihoni on pintakuiva. Ota siitä nyt sitten selvää, että mille ihotyypille pitäisi tuotteita ostaa.

Joudun myös aina lievään paniikkiin kun joudun naisten kosmetiikkaosastolle, kun on vaikka mitä tuotetta millekin ihotyypille ja  ikäiselle naiselle; On tehovoidetta, superseerumia, kirkastajaa, jne. Pakokauhuhan siinä iskee ja yleensä lähden kaupasta tyhjin käsin, koska en vain ole osannut valita itselleni sopivia tuotteita.

Tämän takia oli mahtavaa olla mukana tässä projektissa, jossa nyt marraskuun alussa Suomeen lanseerattiin aivan uusi suomalainen ihonhoitosarja; Påre skincare. Sarjan tuotteet sopii kaikille ihotyypeille, iästä ja sukupuolesta riippumatta. Eli sarjan tuotteita ollaan voitu käyttää yhdessä herra x:n kanssa. Tän sarjan teho perustuu hedelmähappoihin, jotka uudistaa ihoa sitä kuorimalla. Parasta on mun mielestä se, että tuotteita on nyt tasan kaksi: pesuneste ja kasvovoide. Ei siis tarvitse olla kaappi täynnä purnukoita.

Voin aidosti suositella sarjaa, koska olen nyt useamman kuukauden sitä käyttänyt. Tällä hetkellä sarjan tuotteita saa verkkokaupasta, joten käykäähän tutustumassa sarjaan enemmän tästä.

 

 

 

 

Kaupallinen yhteistyö: Påre Skincare

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *