Hae
Johanna Tolppola

Ensimmäinen Viikko Beibin Kanssa

Nyt on reilu viikko siitä kun mini tuli osaksi perhettämme. Kotona olemme olleet nyt tasan seitsemän päivää ja olemme saaneet rauhassa tutustua toisiimme sekä opetella uusia rutiineja.

Ensimmäinen viikko on mennyt mielestäni todella hyvin. Pikkuinen oikeastaan vaan nukkuu ja syö. Välillä hän tuijottelee minua ja herra x:ää rauhallisesti syvälle silmiin. Yöllä hän nukkuu sikeästi ja herää noin 3-4 h:n välein syömään. Joinakin öinä minä olen joutunut herättämään hänet syömään, jotta varmasti saa tarpeeksi ravintoa. Olemme saaneet nukkua muutamana aamuna jopa yli yhdeksään. Olen siis saanut öisin nukuttua niin hyvin ettei mun ole tarvinnut nukkua edes päiväunia.

Päivisin olemme katselleet x:n kanssa elokuvia ja tehneet ruokaa sekä tietenkin koko ajan viettäneet aikaa minin kanssa. Meillä on myös joka päivä käynyt vieraita, niin ystäviä kuin perhettäkin. Eli emme ole ihan täysin eristyksissä olleet.

On ollut ihana, että x on ollut kotona koko viikon. On hellyyttävää katsoa miten hän pitää ministä huolta. Olen itse päässyt todella helpolla vauvan hoidon, kodin siivouksen sekä ruuan laiton suhteen, koska x:stä on ollut niin suuri apu kaikessa.

Viikko on siis ollut ihana. Toivon, että tällainen rytmi säilyisi ja minillekkään ei tulisi mitään vatsavaivoja, jne, jotta yöt menisi näin helposti. Onneksi herra x on vielä ensi viikon lomalla ja apuna kaikessa. Vähän jännittää, että miten arki lähtee luistamaan kun x palaa töihin.

 

 

2 kommenttia

  1. Outi Karita kirjoitti:

    On tää vauvailu vaan ihanaa!
    Kiva kuulla että teilläkin rauhaisasti lähtenyt kotona elo liikkeelle minin kanssa ❤

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *