Hae
Johanna Tolppola

Nyt Hän On Täällä

Odotus on päättynyt! Kirjaimellisesti. 🙂

Viikon blogihiljaisuus selittyy sillä, että uusi perheenjäsenemme päättikin tulla maailmaan noin pari viikkoa aikaisemmin. Viime torstain ja perjantain välisenä yönä minulta meni lapsivedet ja pikkuisemme olikin maailmassa jo perjantaina aamulla klo 10. Syntymäpäiväksi tuli siis 3.11.2017. Hän syntyi kiireellisellä sektiolla.

Kirjoitan päivän kulusta tarkemmin vielä erikseen.

Viikonloppu meni sairaalaan perhehuoneessa yhdessä minin ja herra x:n kanssa. Herra x hoiti miniä käytännössä koko viikonlopun, koska itse olin siihen vielä liian kipeä. Ihana oli nähdä miten vauvan hoito sujui täydellisesti vaikka x:llä ei ole mitään kokemusta vauvojen hoitamisesta. <3

Kotiin päästiin jo maanantaina vaikka olo oli kyllä vielä aika hurja. Silti se teki hyvää! Ihana oli päästä omaan suihkuun ja omaan sänkyyn nukkumaan. Kotona pystyin jo itsekin hoitamaan vauvaa ja tekemään pieniä askareita. Onneksi x on isyyslomalla nyt kaksi viikkoa ja on suurena apuna kotona. Hän jopa on herännyt yöllä seuraksi kun olen syöttänyt vauvaa ja hoitanut pääosin vaipan vaihdot, jne. <3

Vauvalla oli syntyessään kaikki hyvin. Hän oli vain todella unelias ja ei oikein kauheasti suostunut syömään. Viikonlopun aikana pikkuisen paino putosi yli 10 %, jonka takia meille määrättiin kontrollikäynti sairaalaan keskiviikolle. Paino mitattiin nyt sitten uudelleen ja se oli onneksi lähtenyt pieneen nousuun.

Kotona kaikki on mennyt todella hyvin. Olemme koko perhe todella onnellisia, että pikkuinen on nyt kanssamme. Voisin vain tuijotella pikkuista koko päivän. <3 Tältä lapselta ei jää kyllä puuttumaan hellyyttä, koska niin tuore äiti kuin isäkin pussailee ja halittelee miniä koko ajan. <3

 

6 kommenttia

 1. Outi Karita kirjoitti:

  Ihanaa onnea! ❤
  Kiva kuulla, että olette päässeet kotiin!
  Täällä juuri parasta-aikaa ite heräsin just päikyiltä ja oma minimies tuhisee omaa untaan vielä kainalossa ?

  • johannavaris kirjoitti:

   Kiitos paljon! Ja onnea myös sinne! Luin juuri sun synnytystarinan joka oli ihanaa luettavaa! <3

 2. Titi kirjoitti:

  Onnea teille! <3

 3. Katariina kirjoitti:

  Valtavasti onnea koko perheelle! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *