Hae
Johanna Tolppola

Vartalon Muutokset 9 Kuukaudessa

Nyt viimeisiä hetkiä viedään. H-hetki lähestyy ja odotan innolla, että pääsen tapaamaan lapseni. Toinen asia mitä oikeasti odotan, on se että pääsen eroon tästä vatsasta. Vatsa on tiellä koko ajan, törmään sillä joka paikkaan ja olo on todella tukala. Tuntuu, että voisin räjähtää minä hetkenä hyvänsä. 😀

Odotan niin paljon jo pelkästään sitä, että pääsen kävelemään ilman kipuja ja tukalaa oloa. Tiedän, etten salille tule pääsemään vielä pitkään aikaan, koska toipuminen sektiosta kestää ja haluan olla todella tarkkana vatsalihasten erkauman kanssa. Nyt vain odotan, että pääsen edes niille vaunulenkeille.

Toivottavasti palautuminen sujuu hyvin ja ja pääsisin takaisin aikaisempiin mittoihini. Toki lihasta tulee olemaan huomattavasti vähemmän, koska salista on niin pitkä tauko. Tavoitteenani onkin ihan ensimmäisenä palautua kunnolla raskaudesta, saada raskauskilot kuriin ja vasta sitten ruveta takomaan sitä lihaa takaisin.

Nyt huomaan, että viimeisien viikkojen turvotukset ovat tulleet kuvioihin myös  mukaan. Kihlasormus ei nimittäin mahdu enää ollenkaan sormeen. Saa nähdä miten paljon turvotus vielä lisääntyy ennen synnytystä.

Tässä kuva ennen raskautta ja nyt 9 kk jälkeen ensimmäisestä kuvasta. 

 

Yksi kommentti

  1. Sennu kirjoitti:

    Kaunis olet! Paljon raskauden aikana on tullut sinulle kiloja?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *