Hae
Johanna Tolppola

Babyshowerit

Viime sunnuntaina minulle järjestettiin Babyshowerit eli suomeksi vauvakutsut. Olin vähän aavistellutkin, että juhlat olisivat nyt sunnuntaina, koska pikku hiljaa rupeaa viikonloput loppumaan kesken kun laskettuaika lähestyy.

Yksi ystävistäni laittoi myös viestiä 1,5 viikkoa ennakkoon, että mitä teen sunnuntaina ja tämä on sellainen ystävä jonka kanssa me ei ikinä sovita treffejä yli viikkoa ennakkoon. Vahvistuksen oikeaan arvaukseen sain vielä kyseisenä sunnuntaina kun ystäväni kysyi rapun numeroani, vaikka hän on käynyt luonani useamman kerran. 😀 Tässä vaiheessa olin aivan varma, että kutsut ovat nyt ja laitoinkin valmiiksi koko kahvipannullisen. 😀 Jos olisikin käynyt niin, ettei juhlia olisikaan ollut nyt, niin olisihan se ollut vähän kiusallista kun kahvi oli koneessa valmiina yli 10 henkilölle.

Onneksi olin kumminkin arvannut oikein ja kun ovikello soi, niin oven takana odotti joukko rakkaita ystäviäni. Oli aivan ihana tunne, että kaikki he olivat tulleet ja sain lähimmät ystäväni samaan aikaan kotiini. <3

He kaikki alkoivat samantien ahertaa koristeita paikoilleen ja laittoivat tarjottavia esille. Siinä oli mulla vaikea paikka pysyä pois tieltä, koska yleensä itse olen se organisoija ja nyt piti vain osata olla.

 

Juhlat olivat ihan minun näköiseni eli ei mitään ylimääräisiä leikkejä vaan ainoastaan rentoa hengailua, paljon naurua ja hyvää syötävää ystävien kesken. Olinkin varoitellut ystävilleni etukäteen, että jos kukaan lähestyy minua leikillä missä mitataan mahan ympärys ja muut yrittää arvailla kuinka monta metriä tää mun vatsa on, niin laitan kaikki jonossa vaa’alle ja mä arvailen vuorostani, että kuinka paljon kukakin painaa. 😀

Ihan mahtava lisä juhlissa oli alkoholittomat Mojitot! Kaikki tietää kuinka rakastan Mojitoksia, joten tämä oli ihana extra juhliin!

Sain itselleni ja vauvalle myös ihania lahjoja. Tuli vain tosi kiusallinen fiilis, kun juuri mulla oli 30 v synttärit jossa myös sain lahjoja, niin tuntuu, että koko ajan joutuu ystävät hankkimaan jotain, vaikka ei kyllä olisi tarvinnut. No toivottavasti saan kutsut ystävien synttäreille vaikka vauva saapuukin maailmaan, niin pääsen antamaan edes jotain takaisin!:) <3

Juhlat olivat täydelliset ja taas sai nauraa vedet silmissä. Kiitos kaikille ystäville teidän olemassaolosta! Ootte aivan huippuja! <3

 

 

 

4 kommenttia

 1. miltsu kirjoitti:

  siitä lähtien ku kerroin raskaudesta niin musta on tuntunu et olis joulu lähes joka päivä 😀 kaverit ostaa vaatteita vauvalle, antaa omien lasten vanhoja leluja yms harvase viikko. ihanaahan se vain on vaikka itsellekin välillä tulee ihan outo olo että ”etkai taas oo ostanu jotakin..” 🙂

  • johannavaris kirjoitti:

   Oi ihanaa! Se on kyllä myös ihanaa, että ystävät ja perhe ovat niin mukana raskaudessa, että haluavat hankkia kaikkea. Tää tunne on varmasti siis ihan yleinen muidenkin odottajien kanssa. 🙂 Onnea odotukseen!

 2. Katri kirjoitti:

  Ihanat juhlat sulle järkättiin! 🙂 Meille on myös tulossa esikoispoika helmikuussa. Mielenkiinnnolla seuraan teidän taivalta, kun menette muutaman kuukauden edellä.

  Hei pakko kysyä tuosta yhdessä kuvasta näkyvästä modernista keinusta. Onko millainen istua ja mistä olette hankkineet? Me haluttaisiin ostaa keinu, jossa olisi hyvä keinu vauvan kanssa. Iso keinu ei vaan mahdu eikä oikein sovi tyyliinkään.

  Onnea loppuodotukseen!

  • johannavaris kirjoitti:

   Kiitos. Joo ne oli aivan ihanat! Onnea odotukseen myös sinne! Keinu on kivan näköinen, mutta en usko, että se vauvan kanssa on kauhean hyvä istua. Täytyy vielä kokeilla itse vauvan kanssa. Yksin siinä on ihan ok istua. Se on vitra dsw-keinu ja niitä saa esim. Vepsäläiseltä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *