Hae
Johanna Tolppola

Viimeisiä Hetkiä Kahdestaan

Yli 90 % raskaudesta on nyt takanapäin ja laskettuun aikaan on enää muutamia viikkoja. Herra x on normaalisti töissä, joten aina kun hänellä on vapaapäivä pyrimme viettämään ns. ”laatuaikaa” kahdestaan.

Eilen menimme aamiaiselle hotelli Torniin. Olin saanut syntymäpäivälahjaksi lahjakortin, joten hyödynsimme sen. Aamiainen oli kyllä hyvä. Inhottavaa vaan kun tulen nykyisin todella pienestä määrästä aivan täyteen. Herra x:llä on onneksi sellainen ruokahalu, että hän kyllä söi rahan edestä meidän molempien puolesta.

Päivällä näimme ystäviä ja kävimme pyörimässä kauppakeskuksessa. Minille ostimme vähän vaatteita ja jouluasun. 😀

Illalla menimme anoppilaan viettämään aikaa, koska siellä oli koko illan asunto tyhjillään. Teimme tortilloja ja otimme vain rennosti. Herra x lämmitti saunan, laittoi poreammeeseen vaahtokylvyn valmiiksi ja oli kaiken kukkuraksi sytyttänyt vielä kynttilöitä kylpyhuoneeseen. Voisi sanoa, että oli kyllä aika ihanaa! <3

Onneksi tänään on myös x:llä vapaapäivä ja saamme viettää koko päivän yhdessä. 

2 kommenttia

 1. pahoinvointi kirjoitti:

  Pliis kerro koska sun pahoinvointi helpotti?? Ite paha vaihe eikä mikään pysy sisällä…todella raskasta ja masentaa mieltä kun energiaa ei ole..

  • johannavaris kirjoitti:

   Moikka!

   Mulla helpotti vasta viikon 18 jälkeen. Mikään ei helpottanut ennen sitä mutta sitten loppu kuin seinään. 🙂 Kovasti tsemppiä! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *