Hae
Johanna Tolppola

I Love Me -Messuilla Ystävien Kanssa

Tänään pääsin messuilemaan! Menin ystävieni kanssa noin yhden maissa Messukeskukseen I Love Me -messuille. En ollut kauhean paljon tutustunut messuohjelmaan, joten tavoitteena oli vain kierrellä ja katsoa jos tulisi vastaan jotain kivaa ostettavaa.

Heti saavuttuamme messuille kävin hakemassa perssikorttini matkaan ja aloitimme messuosastoihin tutustumisen. Tuttuja näkyi aika paljon ja osan kanssa kerkesinkin muutaman sanan vaihtaa. Oli kyllä kiva vaihtaa kuulumisia.

Osastot joissa itse kävin oli mm. Cocovi, Foodin, Puhdistamo, Leader, Nyx, jne. Jäin kaipaamaan osastoa, jossa olisi ollut myynnissä esim. aminohappojauheita. Niitä olisin tarvinnut herra x:lle. En valitettavasti sellaista osastoa mistään löytänyt.

Itselle lähti mukaan Fastin proteiinipatukoita ja herra x:lle ostin Puhdistamon kookosöljyä. Halusin hyödyntää hyvät messutarjoukset.

Ystäväni neiti H kävi ostamassa Jeren kirjan itse herralta ja halusi luonnollisesti, että nappaan fanikuvan. 😀

Aika nopeasti meni reilu pari tuntia mitä jaksoin kierrellä. Maha painaa jo sen verran, että toikin aika oli jo loppu vaiheessa aikamoista selviytymistä. 😀

Kiva päivä kumminkin takana ja suosittelen kyllä käymään messuilla, koska tarjontaa oli kyllä todella paljon.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *